Jungle muurschildering in Tilburg

Vorige week is er jungle muurschildering opgeleverd in een huiskamer in Tilburg. Hij staat er, prominent aanwezig bij binnenkomst als een warm welkom bij. Er is gekozen voor een tropisch landschap in de stijl van Bob Ross, met een paar mooie watervallen. De pauw was natuurlijk helemaal de ster van het plaatje, net als de diepblauwe vlinders. De totstandkoming van een jungle muurschildering in Tilburg, was dan ook best een mooi en apart verhaal weer. Het begon met het feit dat het stel niet zogoed wist was ze met de muur wilde gaan doen; een open raam met zonnige heide, of natuurgebied? Het raamwerk kwam al snel te vervallen; Ze kwam zelf van de Dominicaanse Republiek, die bekend staat om zijn mooie, zonnige natuur. En plotseling wilde ze iets met watervallen!

Een jungle muurschildering in Tilburg laten maken door Swid’art

Het idee van watervallen is op zichzelf natuurlijk prachtig te noemen, maar waar leg je de balans? Een muurschildering moet natuurlijk niet te druk worden… Wat vast stond, was dat het een jungle muurschildering moest worden met veel groen en blauw. Ik koos ervoor om een rotsachtig pad te maken wat leidt naar de diepe jungle erachter. Her en der wat mooie begroeiing door palmbomen, bananenbladeren en lianen. Een mooie rotspartij in het midden met diepblauw water moest het afmaken, vergezeld met een blauwe lucht en oceaan achtige horizon. Gevolgd door een paar diepblauwe vlinders, wat kleine subtiele bloempjes en een mooie, stralende pauw. Dit beeld vond de klant fantastisch! Helemaal naar wens voor een zonnige uitstraling! Ook hier is met alle nodige passie gewerkt aan de schildering. Het resultaat van de jungle muurschildering in Tilburg, mag dan ook gezien worden:

Jungle muurschildering in Tilburg

Ook een jungle muurschildering in omgeving van Tilburg laten maken?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een jungle muurschildering in omgeving Tilburg voor bijvoorbeeld een huiskamer, kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er naast dit type muurschildering nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: