Klimop muurschildering Gorinchem

Een gezin uit Gorinchem heeft afgelopen weekend door Swid’art een muurschildering laten maken. Een relatief eenvoudige, maar zeer stijlvolle klimop muurschildering moest het gaan worden. Ze hadden reeds al fotobehang tegen de muur in de woonkamer en wilden deze uitgebreid hebben. Het liefst met een beetje wat meer ‘groen’ tussen het grijs en bruin. En wat past nu beter, dan dan de natuurlijke elementen die een muurschildering kan bieden?

Het idee van een klimop muurschildering

Het idee voor de muurschildering van een paar klimop takken, is uit de losse hand getekend. Het fotobehang bevat een fraai beeld van een plekje in Toscane, maar de randen waren te hard. Er was voor gekozen om wat elementen te vervagen over de muur en daarmee de randen wat zachter te maken, zodat het net leek alsof de klimop overliep in de foto. Dit zorgde voor een mooie opvulling, zonder afbreuk te doen aan de rust in de ruimte.

Nadat het idee grofweg besproken was, ging ik ter plekke met de klant kijken waar ik welke takken zou plaatsen. De rest is uit de losse hand gekomen. Diepgroen, middengroen, schaduwen en wat subtiele highlights geven de takken nét dat beetje extra, waardoor het lijkt alsof ze op de muur liggen! Bij het zachter maken van de randen, heb ik ervoor gekozen om bepaalde elementen uit de foto door te laten lopen, alsof de rand er niet zit. De klimop zelf? Elk takje en elk blaadje is uniek getekend; in de natuur is immers ook niet alles hetzelfde! De klimop loopt op sommige stukken terug de foto in, wat een prachtig effect geeft:

Ook een muurschildering laten maken in de vorm van een klimop?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen en manieren
waarop dit gedaan kan worden. Een klimop muurschildering is perfect voor een tijdloze woonkamer en zorgt voor een natuurlijke uitstraling.
Uiteraard is er naast dit voorbeeld nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: