Kantoor muurschildering Amsterdam

Afgelopen vrijdag is er een mooie kantoor muurschildering in Amsterdam uitgevoerd bij Perspective. Perspective is een bedrijf wat zich bezig houdt met business en design research. Het betreft een relatief jonge en informele club, die het beste bij elk bedrijf naar boven probeert te halen. En doet werk al jaren met de grootste. Onlangs had Perspective besloten om het kantoor in een nieuw jasje te steken. Er moest een logo muurschildering komen boven ingang bij de trap. Ze zochten op ‘kantoor muurschildering Amsterdam’ en kwamen algauw bij Swid’art terecht. Strak, modern en eigentijds is het eerste wat bij mij naar boven kwam, bij het zien van het logo. Passend, binnen een dergelijke organisatie!

De plaatsing van een kantoor muurschildering Amsterdam

Ondanks dat het logo al bekend was, met de kleur zat er best wat uitdaging in. Er moest op een bepaalde met een projector gewerkt worden. Het logo moest waterpas zijn en ook nog zo dat de vlakverdeling op de muur in balans was. Maar dat was nog niet de grootste uitdaging, want; Hoe krijg je een logo muurschildering zo strak, op zo’n plaats boven een trap?! Het was niet dat je er makkelijk met een normale ladder bij kon komen.. Een klaptrap bood uitkomst! Door deze in een bepaalde hoek over de trap heen te plaatsen, werd het echter wel mogelijk om in vrij lastige hoeken te kunnen werken. Het enige wat je nu nog nodig had, was een vaste hand! Dat laatste zit gelukkig wel goed bij Swid’art.
Eerst kwam een schets en toen werd er heel voorzichtig met een kwastje de buitenlijnen gezet. Een heel precies werk, met slechts een paar millimeter marge. Zo ontstond er een prachtige strakke tekening die de kantoor muurschildering Amsterdam tot een succes maakte! Het mooie werk mag dan ook gezien worden;

Ook op zoek naar een kantoor muurschildering Amsterdam?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een kantoor muurschildering in Amsterdam zoals dit voorbeeld, kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er naast dit type muurschildering nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: