Krokodil babykamer muurschildering

Onlangs heb ik in Helmond deze superschattige krokodil babykamer muurschildering mogen maken. Nu is een krokodillenthema niet echt een standaardthema voor een kinderkamer en dat maakt dit nét wat leuker om te maken. Een krokodillenthema is echt even lekker wat anders! De tekenstijl is strak, maar toch speels en gaat naadloos samen met alle meubels op de kamer. Benieuwd hoe ik begonnen ben? Lees snel verder!

De opbouw van de krokodil babykamer muurschildering

Het idee voor de schildering ontstond na een woningruil; op de babykamer zaten schroefgaten in de muur die ze graag weg gecamoufleerd willen hebben. Nu zijn er een hoop mooie manieren om dit te kunnen doen, maar een muurschildering is wel de mooiste oplossing hiervoor. Een muurschildering trekt de aandacht weg van oneffenheden, of schroefgaten en zorgt voor een sfeervolle eye-catcher op de babykamer. Waarom een krokodillenthema zoals dit voorbeeld? De kleurkeuze. Met de groene kleur is een krokodil babykamer muurschildering tijdloos; Het kan voor zowel een jongen als meisje geschikt zijn. Ik ben begonnen met het schetsen waar de zeepbellen komen. Zo kreeg ik een beeld van de flow van mijn tekening. Ik heb hierop 3 verschillende tinten lichtblauw gebruikt, welke ik naderhand met dieper blauw omhuld heb. De krokodil zelf heb ik lekker strak getekend met opvallende zwarte lijnen, voor een echte ‘cartoon feel’. Door de highlights en de schaduwen ook strak erin te verwerken ontstond een tijdloos geheel, waar de klant nog jaren plezier zal hebben. Het schattige eindresultaat mag dan ook gezien worden.

Krokodil babykamer muurschildering
Krokodil babykamer muurschildering

Wil je ook een krokodil babykamer muurschildering laten maken

laten maken?

Een babykamer muurschildering in krokodillenthema zoals dit voorbeeld kan niet alleen Tilburg uitgevoerd worden, maar ook ver daarbuiten. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk!
Wil je meer weten? Vul dan vrijblijvend het contactformulier hieronder in, of bel naar: 06 – 305 808 14

    Deze pagina delen op: