Elvis muurschildering Gorinchem

Een bedrijf uit Gorinchem heeft afgelopen weekend door Swid’art een Elvis muurschildering laten maken. Een strak, maar zeer sprekende muurschildering van ’the king’ moest het gaan worden in zwart wit. De muur was al voorbereid met zwarte verf en er moest een zwart witte muurschildering van Elvis op de muur komen. Samen met klant is gekeken naar een passende manier om ’the king’ op de muur te krijgen. En wat past nu beter in een garage waar stoere Harley’s en amerikaanse auto’s de dienst uit maken?

Het ontstaan het idee voor een Elvis muurschildering

Het idee voor een Elvis muurschildering onstaat niet zomaar, deze is met de puurste passie voor een echte Elvis fan gezet! .De beste man was gek op reizen, de wereld zien en ontdekken. Naast zijn passie voor voertuigen en in het bijzonder Harley’s en oude amerikaanse auto’s, mocht Elvis natuurlijk niet ontbreken! Meteen bij binnenkomst wordt je verwelkomt door een groot poster boven de trap. Alleen de werkplaats was een beetje kaal. En daar ontstont het idee voor de muurschildering.

Nadat het idee grofweg besproken was, ging ik aan de slag met een paar sprekende zwart wit ontwerpen. Eenmaal ter plaatse werd er toch een beetje van het concept afgeweken, omdat dit toch niet helemaal tot zijn recht kwam. Op mijn initiatief werd de plaat meer in het midden en groter gezet.. en met maximaal resulaat! . De plaat zelf? elk detail is met de hand getekend met her en der wat extra detail, voor nét dat beetje extra! De muurschildering van Elvis werd een mooi sprekend geheel, zoals in onderstaande foto te zien is:

Elvis muurschildering Gorinchemg_gorinchem
Elvis muurschildering Gorinchemg_gorinchem

Ook een Elvis muurschildering laten maken?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen en manieren
waarop dit gedaan kan worden. Een Elvis muurschildering is perfect voor een tijdloze woonkamer en zorgt voor een natuurlijke uitstraling.
Uiteraard is er naast dit voorbeeld nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: