Eigentijdse jungle muurschildering in Vlijmen

Afgelopen donderdag is er een eigentijdse jungle muurschildering uitgevoerd in Vlijmen. Het moest de essentie pakken van de palmen en een jungle, zonder te druk te worden. Het moest een eigentijdse stijl krijgen, die met alles te combineren valt. Strak, klassiek, modern of landelijk. Het moest nog jaren mee kunnen gaan en zorgen voor een mooie sfeer op de meidenkamer. Vrolijke planten, lianen, bladeren, uitgevoerd met diepte in een mooie vlakverdeling over de muur. Her en der zichtbaar met subtiele schaduw tekeningen. Een prachtig beeld om naar te kijken. Nog een bijzonder detail; alles is uitgevoerd geïnspireerd door een foto, zonder ontwerp vooraf, of het gebruik van een beamer. Alles is ter plekke verzonnen en spontaan op de muur gezet!

Het maakproces van een jungle muurschildering

Doordat er geen ontwerp vooraf gemaakt is en alles ter plekke wordt verzonnen, krijg je een enorme vrijheid in je schildering; je zit nergens aan vast. Maar waar begin je zonder voorbeeld? De meeste tijd zit hem in het vinden van de juiste compositie en vlakverdeling; Dit bepaald namelijk de gehele uitstraling van je tekening. De tekening bestond uit een lichte achterschaduw en hier maakte ik dan ook dankbaar gebruik van! Ik begon met de lichte contouren te schetsen van de bomen, takken, lichte bergen en palmen in de verte. In het begin loop je regelmatig heen en weer om te zien waar je wat moet toevoegen, om de basis compleet te krijgen. Daarop kwamen de daadwerkelijke tekeningen met subtiele groen en bruintinten. Hierdoor ontstond een echte eigentijdse jungle muurschildering voor een tijdloze meidenkamer!

Eigentijdse jungle muurschildering
Eigentijdse jungle muurschildering

Wil je ook een eigentijdse jungle muurschildering laten maken door Swid’art?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een eigentijdse jungle muurschildering zoals dit voorbeeld, kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er naast dit type muurschildering nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: