Abstract schilderij met muziekthema

Afgelopen donderdag is er een schilderij opgeleverd bij een Audicien in Almere. Nu is er in het verleden best eens een poging abstract schilderen gedaan, maar dit was een nieuwe en leuke uitdaging! Niet alleen qua techniek, maar er zat best haast achter; 8 dagen later werd haar nieuwe bedrijfspand geopend en of het voor die tijd af kon zijn. Dat werd qua planning even passen en meten. Gelukkig kon dit prima thuis gemaakt worden. Ze had grofweg al wel een idee, van wat ze ongeveer wilde hebben. Ze had ergens een doek gezien, met daarop 4 muzikanten die qua kleur in de buurt kwam. Het moest dus een abstract schilderij met muziekthema worden. Alleen moest die van haar kleurrijker en zonniger qua stijl zijn. Het diep rode en oranje moest naadloos aansluiten met haar interieur. Uiteraard geen probleem. Donderdag was dus de deadline van een abstract schilderij met muziekthema. Er is met de volste passie gewerkt aan de opdracht en het resultaat mag uiteraard gezien worden:

Abstract schilderij met muziekthema
Abstract schilderij met muziekthema

Het maakproces van een abstract schilderij met muziekthema

Klantbeleving en vertrouwen gaan hand in hand bij Swid’art. Hoe ga je het beste met klanten om? Een goede vertrouwensrelatie opbouwen. Een goed gesprek, waarbij mensen gelijk horen, of zien wie je bent en wat je ze te bieden hebt. Daarbij was deze opdracht dan ook geen uitzondering. De klant maakte zich een beetje zorgen over de deadline, maar ik verzekerde haar dat alles goed zou komen. Als extra stukje zekerheid, beloofde ik haar op de hoogte te houden door middel van foto’s te sturen tijdens het maakproces.
Zo kon ze live de groei bij houden van een leeg canvas, tot een volwaardig kunstwerk. Dit tot groot genoegen van de klant! Ze vond het hartstikke leuk om te zien hoe haar schilderij gemaakt werd. Zoals bij het filmpje hieronder te zien is:

Ook een abstract schilderij laten maken?

De prijs voor schilderij is afhankelijk van de grootte, reisafstand en stijl. Bekijk voor meer info de uitleg op de hoofdpagina.
Schilderijen kunnen op diverse manieren gemaakt worden; Natuurlijk, of juist strak modern, of heb je eigen ideeën wat je helemaal te gek vind? Geen probleem,
er is altijd wel een manier om tot een unieke oplossing te komen. Een schilderij kan op die manier geheel op maat en naar wens gemaakt worden, voor een mooie uitstraling in je woon- of werkruimte. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: