Junglebook muurschildering Goirle

Bij het Thomashuis wonen mensen met een verstandelijke beperking. Ze leven er in een gezamenlijke woongroep. Rustig gelegen in Goirle, nabij Tilburg. Voor een cliënt moest een muurschildering gemaakt worden in Disney thema van Junglebook. Swid’art is via Google gevonden en benaderd om een muurschildering uit te laten maken op een slaapkamer. Er is gekozen voor een grootse uitstraling, waarbij zelfs een stuk van het plafond meegenomen is. Hierdoor lijkt het alsof de boom echt op je af komt. Swid’art was dan ook trots om hier te mogen werken aan een junglebook muurschildering! Een levendige muurschildering verveelt niet snel. Het zorgt voor een mooie ‘eye catcher’, wanneer je naar de muur kijkt. De muurschildering bevat een grote compositie en maakt de ruimte lekker speels. Een echte aanrader voor liefhebbers van het Junglebook verhaal van Disney.

Een Junglebook muurschildering laten maken door Swid’art

Een junglebook muurschildering is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Dit kan een eenvoudige muurschildering zijn in een woonruimte, horeca of een muurschildering voor in een werkruimte zijn. Afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een muurschildering laat je ruimte spreken; het voedt de inspiratie om op nieuwe ideeën te komen. Het accent moest liggen op een knusse sfeer, waarbij men zichzelf kan zijn. Een grootse en stijlvolle disney muurschildering van werd uitgevoerd bij het Thomashuis in Goirle. Het resultaat van het mooie werk mag gezien worden:

Junglebook muurschildering in Goirle

Wil je ook je woonruimte of slaapkamer sieren met een muurschildering?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een junglebook muurschildering Goirle kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling privé, of op de werkvloer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: