Disney muurschildering Sliedrecht

Bij ASVZ in Sliedrecht worden mensen geholpen en opgevangen met een verstandelijke beperking. Ze leven er in diverse woongroepen. Landelijk gelegen en dichtbij de natuur. Voor een nieuwe cliënt moest een muurschildering gemaakt worden in Disney thema van de leeuwenkoning. Ze hadden Swid’art via Google benaderd om een disney muurschildering uit te voeren, op een slaapamer. De slaapkamer heeft een ruimte licht inval en biedt goed zicht op de natuurlijke omgeving. Hetgeen goed is voor de cliënten. Swid’art was dan ook trots om hier te mogen werken aan een disney muurschildering! Klein, stijlvol en kleurrijk. Een levendige muurschildering verveelt niet snel. Het zorgt voor een mooie ‘eye catcher’, wanneer je naar de muur kijkt. De muurschildering bevat een mooie compositie en maakt de ruimte lekker speels. Hierdoor ontstaat een mooie uitstraling die de ruimte volledig in balans brengt.

Een disney muurschildering sliedrecht laten maken door Swid’art

Een disney muurschildering laten maken is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Dit kan een eenvoudige muurschildering zijn in een kantoorruimte, horeca of een muurschildering voor in een slaapkamer zijn. Afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een muurschildering laat je ruimte spreken; het voedt de inspiratie om op nieuwe ideeën te komen. Het accent moest liggen op een open en speelse thuis sfeer en deze natuurlijk versterken! Een eenvoudige, maar toch stijlvolle disney muurschildering van werd uitgevoerd bij ASVZ in Sliedrecht. Het resultaat van het mooie werk mag gezien worden:

Disney muurschildering sliedrecht
Disney muurschildering sliedrecht

Wil je ook je woonruimte of slaapkamer sieren met een muurschildering?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een disney muurschildering Sliedrecht kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling privé, of op de werkvloer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: