Jokie en Jet muurschildering in Oisterwijk

De kinderfiguurtjes Jokie en Jet zijn razendpopulair onder de kleintjes. De vrolijke kleurtjes en de simpele tekenstijl, toveren bij menig kind een glimlach op het gezicht.
Samen maken ze allerlei avonturen mee, die spreken tot de verbeelding van je kleintje. Het is dan ook geen wonder dat je deze figuurtjes
ook bij kinderkamers tegenkomt als een echte Jokie en Jet Muurschildering.

Het idee van een Jokie en Jet muurschildering

Het idee is niet exact nieuw te noemen; Swid’art had al eens eerder bij een klant uit Tilburg zo’n muurschildering opgeleverd, zoals hier te zien is.
Dit zelfde idee wilde een gezin uit Oisterwijk dus ook. Nu ben ik niet van de exacte kopieën maken en wilde wat meer uitdaging. Ik wilde niet dat het exact leek op wat ik eerder gedaan heb en koos voor wat meer diepte en schaduwwerk. Deze keer wilde ik ook geen cartoon lijntjes zoals uit het originele werk, maar met meer kleuren en dieren er ook bij. Een hondje, eekhoorntje, en een koe staan vrolijk voor de molen in de achtergrond. Subtiel wat groene bomen en struiken erbij voor wat meer opvulling en de ondergrond wat uitgewaaierd voor wat meer dynamiek. Her en der heb ik ook wat subtiele mistval over de tekening laten vallen voor een dromerige diepte. Ondanks dat de vorm van de ballon hetzelfde is, werd het op die manier toch weer nét een tikje anders en uniek op zijn eigen manier. Het resultaat van deze Jokie en Jet muurschildering, mag dan ook gezien worden.

Ook een Jokie en Jet muurschildering laten maken?

Wil je ook zo’n mooie muurschildering op de babykamer? Swid’art kent namelijk diverse stijlen en manieren
waarop dit gedaan kan worden. Uiteraard is er naast dit voorbeeld nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: