Formule 1 kinderkamer muurschildering in Hoofddorp

Bij kinderkamers denk je vaak aan Disney figuurtjes, jungle takken met dieren, maar een Formule 1 kinderkamer? Die zie je niet zo vaak!
Daar dacht een gezin uit Hoofddorp heel anders over; Ze hadden eerder werk van mij gezien uit Rijen en wilden bijna dezelfde plaat hebben bij hun. Het tijdloze werk moest deze keer alleen niet in een sport lounge ruimte geschilderd worden, maar op een kinderkamer! Het zoontje en natuurlijk zijn ouders zijn échte Max Verstappen fans en hoe kun je nou mooier
je nieuwe woning op sieren, dan met een tijdloze formule 1 muurschildering die nog vele jaren mee zal gaan?

De plaatsing van een muurschildering op een formule 1 kinderkamer

Voor hun nieuwe woning was dit gezin op zoek naar iets stoers, iets wat echt aan formule 1 deed denken én voelen. Wat je veel zag op kinderkamers waren graffiti letters, of iets met een formule 1 wagen die door een muur heen rijdt met vrolijke kleurtjes.. Maar dat gaf hun niet wat ze wilden voelen bij het woord ‘Formule 1’. Bij Formule 1 denk je aan razende snelheid,
diep bocht perspectief, grove snelheid vegen en natuurlijk de focus op de sponsors die op de wagen zitten. Maar vooral het gevoel van snelheid moest prominent aanwezig zijn. Na wat zoekwerk kwamen ze al snel op mijn website terecht en zagen mijn eerdere werk uit Rijen. Ze wilden deze plaat dus ook bij hen.

Maar nu ben ik iemand die niet exact 2 keer hetzelfde gaat maken. Ik wilde iets meer uitdaging; Ik heb in samenspraak met klant ervoor gekozen om de auto van Max Verstappen van 2022 erop te zetten, met ook de nieuwe tribune van het Spa Francorchamps parcours. Daar komt bij dat ik de bocht ook verder door heb laten lopen, dan in mijn originele werk. Het was nog best een uitdaging om alles zó in perspectief te draaien dat de lichtval en de tekening blijft kloppen. Een leuk, klein extra detail; Bij de Tribune in het midden staan de mannen van de pitstraat al te wachten op de auto’s als je goed kijkt. Het resultaat? Tijdloos en zelfs nog steeds mooi als het kind volwassen is!

Zoek je ook een muurschildering voor een Formule 1 kinderkamer?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse manieren
waarop dit gedaan kan worden. Een stoere muurschildering voor op een formule 1 muurschildering, kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er naast dit type muurschildering nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

Deze pagina delen op: