Boerderij babykamer muurschildering Sint-Michielsgestel

In Sint-Michielsgestel, nabij Den Bosch is afgelopen weekend een muurschildering opgeleverd. Ditmaal in landelijk thema voor op een melkveehouderij. Koeien, paarden, tractors op een rustige ondergrond. Er is gekozen voor jeansachtig blauw met witte tekening. In combinatie met de rustieke steigerhouten meubels, werd het een mooie boerderij babykamer muurschildering op maat. Een babykamer muurschildering maakt de ruimte compleet en straalt toch rust uit. Tegelijkertijd zorgt het voor wat meer kleedt het de kamer stijlvol af. Er is ook gebruik gemaakt van, blauw, bruin en bronstinten om het totaalplaatje samen te laten komen tot één sterk geheel. Zoals altijd, heb ik bij elke stap heb ik de mensen nauw betrokken bij het proces en heb ik advies gegeven, om het maximale uit de babykamer muurschildering te halen. Het resultaat was perfect en geheel naar wens!

Boerderij babykamer muurschildering
Boerderij babykamer muurschildering

Een babykamer muurschildering uitgevoerd in boerderij thema zorgt voor een landelijke sfeer voor je kleintje. Het vult de ruimte goed, zonder dat het overheerst en zorgt tevens voor een mooie opvulling. Het prikkelt de verbeelding van je kindje, terwijl het ligt te dromen, of te spelen. Een babykamer muurschildering is dan ook erg aan te raden! Een waardevolle investering die jaren mooi blijft om van te genieten! Deze muurschildering bevat een landelijke compositie in een eigen stijl met rustige kleuren en silhouettes. Zo kleurrijk als een boerderij babykamer muurschildering kan zijn, kan het op deze toch ook rust uitstralen.

Een muurschildering voor een boerderij babykamer, opgeleverd door Swid’art

Een babykamer muurschildering boerderij thema? Het is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een muurschildering laat de babykamer van je kindje écht spreken; het krijgt hierdoor een ruime uitstraling, zonder dat het te druk wordt. Swid’art is hét adres om een mooie muurschildering te laten maken!

Boerderij babykamer muurschildering Sint Michielsgestel
Boerderij babykamer muurschildering Sint Michielsgestel

Zoek je ook een ‘boerderij babykamer muurschildering’ ?

Swid’art levert niet alleen een boerderij babykamer muurschildering op in Sint Michielsgestel, maar ook ver daarbuiten en diverser. Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling in de slaapkamer of de woonkamer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten? Neem contact op via onderstaand formulier,
of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: