Graffiti workshop Tilburg

Er zijn diverse manieren waarop je een graffiti workshop kunt laten plaatsvinden, op tassen, schilderdoek, houten platen… Maar hoe stoer is het om legaal buiten te mogen spuiten, op een echte muur?! Tilburg kent hiervoor een hele mooie legale spuitplek. Deze ligt aan een basketbalveldje, nabij het kanaal. Er zijn op deze locatie al heel wat artiesten bezig geweest. Het werk mag er elk moment overspoten worden. Het toffe van deze locatie is dat je dus echt, legaal, met bussen op een betonnen muur mag spuiten. Zolang je alles maar netjes achter laat. Mensen uit de buurt komen regelmatig langs om gezellig een praatje te maken en om te genieten van de enthousiaste kinderen.

Zoek je ook een graffiti workshop Tilburg? Dit is wat je kunt verwachten!

Een graffiti workshop in Tilburg kan op diverse manieren vorm krijgen. De verf regelt Swid’art, het canvas bepaal jij! Swid’art denkt graag mee om zo een toffe ervaring te creëren voor jong en oud! Of je nu 5 jaar oud bent, of volwassen aan alles is een mouw te passen. Heb je specifieke kleurwensen, dan zijn deze uiteraard ook te bestellen. Zit je nog op de basisschool, dan kun je ook nog een echt graffiti certificaat krijgen. Superstoer natuurlijk, als de juffrouw aan jou vraagt wat je afgelopen weekend gedaan hebt! Zo ook met deze groep uit Tilburg.

Een moeder uit Tilburg zocht een leuke activiteit voor haar kinderen op zondagmiddag. Haar kinderen hadden altijd al eens iets met graffiti willen doen. Algauw kwam ze via Google bij Swid’art terecht. In het gesprek wat hierop volgde kwam ik op het idee om het op een legale spuitplaats te doen. Erg leuk voor de 3 jongens, allemaal rond 8 jaar. Er was ook een meisje bij van 5 jaar. De moeder vroeg zich af, of ik ook wat voor haar kon verzinnen. Ik had leuke sjablonen bij van de Leeuwenkoning en Frozen. Ze heeft zelf een gymtas gespoten, daarna heb ik haar en de jongen begeleid op de muur. Ze hadden het nog nooit gedaan, maar waren al snel helemaal door het dolle heen! Binnen no-time gingen ze zelf tekenen en dingen verzinnen. Erg leuk om te zien!

De kinderen op onderstaande foto’s hebben toestemming van hun ouders om herkenbaar op internet te staan.

Wil je ook een graffiti workshop volgen in Tilburg (of daarbuiten)?

Klik op graffiti workshop in het menu hierboven voor meer uitleg. Een graffiti workshop is vaak maatwerk en Swid’art kent namelijk diverse manieren
waarop dit gedaan kan worden. Een graffiti workshop zoals dit voorbeeld, kan dus geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: