Babykamer muurschildering Roosendaal

Het typische cliché van beertjes en natuurlijke elementen, doen het altijd goed op babykamers. Zo ook, bij deze babykamer muurschildering in Roosendaal. Het moest een giraffe zijn in Me2you beertjes stijl, zitten op een tak met wat vlindertjes. Me2you vind ik vaak wel de leukere kinderfiguurtjes; De vacht is erg leuk om te maken, met al zijn dieptes en warme kleuren.
De lieflijke lapjes stof op het figuurtje maken het tot een schattig en stijlvol geheel. Door de neutrale kleurtinten zijn ze vaak perfect te combineren met vrijwel alle kleuren. Zowel voor een jongen, als een meisje! Via Google kwam dit stel ook bij Swid’art terecht, toen ze zochten op ‘babykamer muurschildering roosendaal’.

Het begin van de babykamer muurschildering Roosendaal

Het thema voor de babykamer muurschildering in Roosendaal was al snel gezet bij de eerste schattige knuffelberen. Hierop moest haast wel een muurschildering komen, met aansluitend thema. De babykamer muurschildering roosendaal moest dus voorzien worden van een Me2you beertje. Maar moet het nou een tak, of een boom worden? Hierop heb ik een tweetal ontwerpen gemaakt, zodat de klant meteen een duidelijk verhaal had. Al snel werd toch voor de hangende tak gekozen, met her en der wat groen. Het groen was op het ontwerp nog grof geschetst en ik gaf de klant ook aan; in het echt zal dit veel gedetailleerder zijn. Het vertrouwen was gewonnen en ik mocht mijn gang gaan.

Tijdens het schilderen kwam ik erachter, dat een liaan met mooie bladeren her en der perfect in het plaatje paste. In overleg met de klant heb ik dit erop geplaatst. Eerst voorzichtig uitgeschetst,
toen verder uitgewerkt, met meer diepte. Van donker, naar licht toe voor net dat beetje extra. De vacht van het figuurtje was helemaal een feest, want dit bestond uit lekker veel haarwerk in diverse warme kleuren. Kortom; Erg leuk om te doen dus! Het resultaat van het prachtige werk mag dan ook gezien worden:

Babykamer muurschildering Roosendaal
Babykamer muurschildering Roosendaal

Wil je ook in Roosendaal (of daarbuiten) een babykamer muurschildering laten maken?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse manieren
waarop dit gedaan kan worden. Een stijlvolle babykamer muurschildering, kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er naast dit type muurschildering nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: