Graffiti workshop in Delft

Met het geven van workshops kom je op diverse plaatsen, waaronder ook in Delft. Voor een groep van 6 volwassenen moest er een workshop plaatsvinden en wat is nu leuker, dan dit op een legale spuitplaats te doen! Veel dichtbij ’the real deal’ ga je niet komen en nog eens legaal ook! Een legale spuitplaats, is een plek waar je dus legaal graffiti mag spuiten. In bijna elke stad is wel zo’n plek te vinden. Ze zijn oorspronkelijk in het leven geroepen, om overlast door graffiti te verminderen. Niet verbieden, maar juist faciliteren lijkt veel beter te werken. Hoe dan ook; het levert een hoop vrijheid op voor zowel beginnende als ervaren kunstenaars. De skatebaan in Delft is zo’n plek, met zowel skatetoestellen, als betonnen spuitwanden om te mogen gebruiken.
Een groep van 6 volwassenen uit Delft Had deze wens al langer op de lijst staan en benaderde Swid’art voor een graffiti workshop.

Het begin van de graffiti workshop in Delft

Er stond niet echt een thema centraal, dit mocht van alles zijn. Vrolijke kleuren, dieren, speelse vormen en letters… het kon en mocht allemaal! Een spannend moment was wel de aankomst; bij aankomst bleek dat door de wegwerkzaamheden, de spuitmuren niet toegankelijk waren. En dat na een rit vanuit Tilburg. Dat was even schrikken! Na wat rond te hebben gevraagd op de skatebaan, bleek de redding al snel dichtbij; het mocht blijkbaar dus ook op de skatebaan, op de lange achterwand! Ik nam de groep volwassenen mee en legde ze alle ins en outs uit van het spuitwerk.
Lagen, spuitdruk, de werking van verschillende caps. Kort daarna barstte het enthousiasme los! Er ontstond een vrolijk en kleurrijk werk, waar het teamgevoel vanaf spat. ‘Working 925’ Energiek en kleurrijk zoals op de panoramafoto hieronder te zien is!

Wil je ook een graffiti workshop in Delft volgen (of daarbuiten)?

Klik op graffiti workshop in het menu hierboven voor meer uitleg. Een graffiti workshop is vaak maatwerk en Swid’art kent namelijk diverse manieren
waarop dit gedaan kan worden. Een graffiti workshop zoals dit voorbeeld, kan dus geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: