Natuur muurschildering op een babykamer in Prinsenbeek

Ontspannen wakker worden met de serene rust van de Veluwe. Wie wil dat nou niet?! Voor een aanstaand gezin uit Prinsenbeek, werd die droom afgelopen weekend werkelijkheid. Met de uitvoering van een echte natuur muurschildering door Swid’art! Geen jungle, maar met planten en dieren uit ons eigen klimaat. Het beeld moest aanwezig zijn, maar ook weer niet te druk. Denk hierbij aan; zachte mist over bomen en paars gekleurde heide, met dieren die uit nieuwsgierigheid een blik richting de wieg op het kamertje werpen. Na kort met de klant te hebben gebrainstormd, was deze helemaal enthousiast!

De uitvoering van een natuur muurschildering op een Babykamer

Een natuur muurschildering kan enorm breed zijn; je hebt de welbekende jungle ideeën met Disney figuurtjes, of cartoon dieren. Deze mensen wilden niets van dat. Er moest echt iets anders komen. Liefst iets tijdloos wat jaren mooi blijft om naar te kijken, met een zekere rust over zich heen qua sfeer. De Veluwe vonden deze mensen prachtig, met zijn wilde bosdieren. Een hert moest erin voorkomen, een uiltje (voor als ze de wieg wilde omdraaien) en aan de andere zijde wat konijntjes en koolmeesjes. Daarnaast moest een boom prominent aanwezig zijn in het beeld.
Maar hoe ga je deze natuur muurschildering laten spreken op een kamer die vrij smal is? Veel kleur maakt snel erg druk en zeker in zo’n ruimte. Het gebruik van lichte mist over heide en de boombladeren heen, maakt het beeld zachter en ruimtelijker. Doordat het beeld in de verte lijkt te turen, kun je met minimale strepen al snel een mooi effect krijgen. De dieren zelf zijn zo neergezet, dat het lijkt alsof ze nieuwsgierig richting de wieg kijken. Dit geeft een unieke ervaring op de babykamer, waar je kleintje helemaal bij weg kan dromen;

Wil je ook een natuur muurschildering laten maken?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse manieren
waarop dit gedaan kan worden. Een stijlvolle babykamer muurschildering, kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er naast dit type muurschildering nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: