Kantoor muurschildering Gorinchem

Van der Brugge makelaars in Gorinchem specialiseert zich in vastgoed, denk aan; koop- en huurwoningen, in omgeving Gorinchem. Ze hadden Swid’art via Google benaderd om een eerder ontwerp opnieuw uit te voeren, op een ronde muur. Het kantoor ligt goed in het zicht in het centrum van Gorinchem. Swid’art was dan ook trots om hier te mogen werken aan een kantoor muurschildering! Nu omhelst zo’n rechte lijn niet veel, behalve met hoeken en kronkels. Het is dan ook een kunst om goed recht te blijven. Een levendige kantoor muurschildering verveelt niet snel. Het zorgt voor een mooie ‘eye catcher’, wanneer klanten binnen komen. Uitermate sfeervol qua entree. De muurschildering bevat een interessant lijnenwerk en haalt het interieur terug in de muur. Hierdoor ontstaat een grootse uitstraling die de ruimte volledig in balans brengt. Zo levendig als de kantoor muurschildering kan zijn, straalt het op die manier toch rust uit. Op die manier draagt het bij aan een goede werksfeer.

Een kantoor muurschildering Gorinchem laten maken door Swid’art

Een kantoor muurschildering laten maken is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Dit kan een eenvoudige muurschildering zijn in een kantoorruimte, horeca of een muurschildering voor in een werkruimte zijn. Afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een muurschildering laat je werkruimte spreken; het voedt de inspiratie om op nieuwe ideeën te komen. Het accent moest liggen op een open en vooral informele werksfeer en deze natuurlijk versterken! Een eenvoudige, maar toch grootse kantoor muurschildering van formaat moest het gaan worden. Het resultaat van het stijlvolle werk mag gezien worden:

Kantoor muurschildering Gorinchem
Kantoor muurschildering Gorinchem

Wil je ook je kantoor of werkruimte sieren met een muurschildering?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een kantoor muurschildering Gorinchem kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling in het kantoor, of op de werkvloer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: