Appartementen muurschilderingen

Afgelopen juli is er in het centrum van Tilburg een vrij fors project opgeleverd; Een project van maar liefst 5 appartementen muurschilderingen! Het idee kwam tot stand nadat de Bewonerscomissie mij hadden benaderd met de vraag of ik een dergelijk project aannam. Het moest een doorlopend thema zijn, met warme rood tinten en toch tijdloos kleurgebruik. De muren waren reeds bewerkt met een grijze kleur en de bewoners wilden dat er wat meer leven in kwam. Ook moesten de verdiepingsnummers goed zichtbaar worden gemaakt op een leuke manier. We hebben een paar avonden met leuke brainstorm sessies gehad, waaruit een heel tof project kwam; Skyline van tilburg! Een beetje op dezelfde manier als mijn eerdere werk bij een appartementencomplex in Son en Breugel. De beeltenissen moesten de stad Tilburg vertegenwoordigen, in abstracte vorm. Er is dan ook gewerkt met het volgende kleurenpalet; rood, zalmrood, donkergrijs, wit en zwart. Bekende aanblikken en gebouwen waaronder ‘de kruikenzeiker’, het Koning Willem II standbeeld en de grote kerk. Hierdoor ontstond een mooi en tijdloos ontwerp, dat goed werd ontvangen.

Appartementen muurschilderingen, opgeleverd door Swid’art

Met een idee voor appartementen muurschilderingen waren we er nog niet. We moesten ook nog Tiwos woonstichting zover krijgen voor de toestemming. Na een afspraak en een kort gesprek, kreeg de opdracht groen licht en kon Swid’art beginnen aan het project.
Het grijs maakte in het eerste weekend al gauw plaats voor meer kleur en zo veranderde niet alleen de muren, maar ook de bewoners; In het begin waren sommige nog wat aftastend, maar ze werden steeds enthousiaster en gastvrijer naarmate het werk vorderde. Waardoor het een heel leuk project was om te doen. En dat maakt dit werk ook zo leuk om te doen; je stopt zoveel energie in je werk en dat zie je en krijg je overal in terug. Het resultaat van de reeks muurschilderingen mag dan ook gezien worden:

Meer informatie over appartementen muurschilderingen?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een appartmenten muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: