Badkamer muurschildering met lelies

In het Brabantse Helmond, is er onlangs een mooie Badkamer muurschildering met lelies opgeleverd. Nu hebben bloemen altijd wel iets moois in huis, maar lelies in het bijzonder maakten deze klant pas écht gelukkig! De opvallende kleuren, met grote opvallende stampers maken het tot echte blikvangers! Nu zijn er tal van toepassingen te verzinnen om dit vorm te geven, maar een bloemen muurschildering met abstracte elementen en fonkelende bloemen in een badkamer?! Dat is wel erg bijzonder.

Waar begin je bij een badkamer muurschildering met lelies

Een badkamer muurschildering is altijd wel erg bijzonder. Maar wist je dat je dit ook met eenvoudig acryl kunt doen? Acryl zuigt zich namelijk goed vast op witte muurverf. Wanneer je dit 48 laat uitharden en zolang dit ook niet in direct contact komt met water, is het vochtproef. Met dit in mijn achterhoofd, gaf ik aan dat het prima op doodgewone muurverf geschilderd kon worden. Het moest wel op een muur gedaan worden die niet in direct contact staat met water. Nu heb ik heel wat lelies gezien en uiteindelijk maakte ik een schets waarbij het lijkt alsof de lelies uit een lijst komen. Dit viel goed in de smaak en op basis van dit ontwerp, maakten we een afspraak. Dat tijdens zo’n afspraak een hoop dingen spontaan kunnen veranderen, bewijst deze opdracht wel.
In plaats van een strakke omlijsting, is er gekozen voor een abstracte lijn. De achtergrond van de lelies moest lekker grof en versleten worden, zodat de lelies nóg verder af gingen steken. Er valt op de bloemen een lichte gloed en onderin is er sprake van schaduwval, op een subtiele manier. Dit alles maakte deze badkamer muurschildering met lelies een waar genot om naar te kijken!

Badkamer muurschildering in Helmond met Lelies
Badkamer muurschildering in Helmond met Lelies

Wil je ook een badkamer muurschildering met lelies laten maken?

Een muurschildering met lelie bloemen, zoals dit voorbeeld uit helmond, maakt je badkamer stijlvol en uniek. Maar buiten dit voorbeeld is er uiteraard nog veel meer mogelijk!
Wil je meer weten? Vul dan onderstaand formulier in, of bel naar: 06 – 305 80814

    Deze pagina delen op: