Dieren muurschildering bij Cello zorg

Cello zorg in Rosmalen specialieert zich in een fijne woonomgeving voor mensen met een beperking. Gelegen in de natuur, met een dierrijke omgeving vormde zich al snel een mooie idee voor een muurschildering voor op de kamer van een nieuwe cliënt. Een dieren muurschildering bij Cello zorg kan alle kanten uitgaan. In dit geval erg kleurrijk en divers, voor een warm welkom van een nieuwe cliënt. De muurschildering zorgde er op die manier voor, dat de slaapkamer van de cliënt een heel stuk levendiger werd. Er is gewerkt met zowel huisdieren, boerderijdieren en wilde dieren. De vormgeving bood wel wat uitdaging; temeer omdat de ondergrond niet helemaal glad was.

Het idee voor de dieren muurschildering bij Cello zorg

Zoals eerder gezegd, was het idee opzich niet heel moeilijk, of origineel; we pakken wat boerderijdieren en wilde wilde dieren en maken daar een mooie compositie van. Maar waar begin je bij zo’n groot oppervlak? Het groen mocht namelijk niet overheersen en ik wilde de aanwezigheid van de dieren niet te schreeuwerig maken. Ik heb gespeeld met diverse kleurnuances. Qua dieren mocht het van alles zijn, al had de klant in kwestie wel 1 eis; zijn katten moesten ergens erin terugkomen! Dat was geen probleem. Ik heb gekozen voor Giraffen, een hondje, een kerkuil, een koe, een kip en natuurlijk; zijn 2 katten! Het gras heb ik subtiel onderop wat aangebracht. Qua vormen moest ik het vooral van grootte hebben, omdat de ondergrond best wel grof was. Deze muurschildering bij Cello zorg is namelijk op glasvezel behang gezet. Hierdoor kun je niet te fijn werken, anders worden je lijnen bobbelig. De koppen heb ik daarom lekker groot gepakt voor een fijne speelruimte. De dieren heb ik allemaal uitgeschaald op afwisselende groottes, voor een speels geheel zoals hieronder te zien is;

Muurschildering bij Cello zorg in Rosmalen
Muurschildering bij Cello zorg in Rosmalen

Wil je ook een muurschildering met dieren laten maken?

Een muurschildering met dieren, zoals dit voorbeeld bij Cello zorg kan op elke mogelijke manier gedaan worden. Maar uiteraard is er bij Swid’art naast dieren nog veel meer mogelijk.
Wil je meer weten? Vol dan onderstaand formulier in, of bel naar: 06-30580814

    Deze pagina delen op: