Babykamer muurschildering Hilvarenbeek

Een babykamer muurschildering is afgelopen weekend opgeleverd In Hilvarenbeek, net buiten Tilburg. De muurschildering is compleet op maat gemaakt, passend in stijl van het interieur. Er zaten veel figuurtjes en partonen in waaronder; simba, een speelse aap en een olifantje! Het geheel is mooi aangekleed met een boom geaccentueerd met bronstinten en blauwe kleuren, die op op een passende manier de kamer sieren. Een babykamer muurschildering maakt de ruimte compleet en straalt toch rust uit. Tegelijkertijd zorgt het voor wat meer kleedt het de kamer stijlvol af. Er is ook gebruik gemaakt van, blauw, bruin en bronstinten om het totaalplaatje samen te laten komen tot één sterk geheel. Zoals altijd, heb ik bij elke stap heb ik de mensen nauw betrokken bij het proces en heb ik advies gegeven, om het maximale uit de babykamer muurschildering te halen. Het resultaat was perfect en geheel naar wens!

Babykamer muurschildering Hilvarenbeek
Babykamer muurschildering Hilvarenbeek

Een babykamer muurschildering zorgt voor een fijne sfeer voor je kleintje. Het benut de ruimte goed en zorgt tevens voor een mooie opvulling. Het prikkelt de verbeelding van je kindje, terwijl het ligt te dromen, of te spelen. Een babykamer muurschildering is dan ook erg aan te raden! Het blijft nog zeker jaren mooi om van te genieten! Deze muurschildering bevat een speelse compositie in een eigentijdse stijl met rustige kleuren en bekende figuren. Zo kleurrijk als een babykamer muurschildering kan zijn, kan het op deze toch ook rust uitstralen.

Een babykamer muurschildering Hilvarenbeek, opgeleverd door Swid’art

Een babykamer muurschildering hilvarenbeek? is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een muurschildering laat de babykamer van je kindje écht spreken; het krijgt hierdoor een ruime uitstraling, zonder dat het te druk wordt. Swid’art is hét adres om een mooie muurschildering te laten maken!

Zoek je ook een ‘babykamer muurschildering Hilvarenbeek’?

Swid’art levert niet alleen een babykamer muurschildering in hilvarenbeek, maar ook ver daarbuiten. Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling in de slaapkamer of de woonkamer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten? Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: