Muurschildering babykamer Rosmalen

Een babykamer muurschildering is afgelopen weekend opgeleverd In Rosmalen, net buiten Den Bosch. De muurschildering is geheel in stijl en op maat gemaakt. Er zaten veel figuurtjes en partonen in waaronder; Iejoor, een speelse panda, een rottweiler pup en natuurlijk Tijgertje! Het geheel is mooi aangekleed met paardenbloemen, die op abstracte wijze de kamer sieren. Toch straalt de babykamer muurschildering rust uit en tegelijkertijd zorgt het voor wat meer dynamiek op de kamer. Er is ook gebruik gemaakt van groen, blauw en gele tinten om het totaalplaatje samen te laten komen tot één sterk geheel. Bij elke stap heb ik de mensen betrokken en advies gegeven om het maximale uit de babykamer muurschildering te halen. Het resultaat viel dan ook volledig in de smaak!

Muurschildering babykamer Rosmalen
Muurschildering babykamer Rosmalen

Al met al; de klant blij en een mooie recensie in je portfolio erbij. Een babykamer muurschildering de ruimte goed en zorgt teven voor een mooie opvulling. Het prikkelt de verbeelding van je kindje, terwijl het ligt te dromen, of te spelen. Een babykamer muurschildering is dan ook erg aan te raden! Het blijft nog zeker jaren mooi om van te genieten! Deze muurschildering bevat een speelse compositie in een eigentijdse stijl met rustige kleuren en bekende figuren. Zo kleurrijk als een babykamer muurschildering kan zijn, kan het op deze toch ook rust uitstralen.

Een muurschildering babykamer Rosmalen, opgeleverd door Swid’art

Een muurschildering babykamer? is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een muurschildering laat de babykamer van je kindje écht spreken; het krijgt hierdoor een ruime uitstraling, zonder dat het te druk wordt. Swid’art is hét adres om een mooie muurschildering te laten maken! Het resultaat van de babykamer muurschildering mag gezien worden:

Zoek je ook een ‘muurschildering babykamer Rosmalen’?

Swid’art levert niet alleen een muurschildering babykamer in Rosmalen, maar ook ver daarbuiten. Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling in de slaapkamer of de woonkamer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten? Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: