Muurschildering Son en Breugel

Een erg mooie muurschildering is afgelopen weekend opgeleverd in de Traverse. Een appartementencomplex in Son en Breugel, net buiten Eindhoven. Een skyline samengevat in één muurschildering son en breugel van 7m bij 2,3m groot! Het geheel is mooi aangekleed met strakke patronen, die toch op een speelse manier zijn weergegeven in diverse grijstinten. Het werd een stijlvol geheel die de hal goed aankleedt. Een gastvrij ontvangst mag ook niet ontbreken; de bewoners van de Traverse waren uiterst behulpzaam waar nodig en het ontbrak aan niets. Samen genoten ze van het mooie resultaat van hun eigen skyline. Het was dan ook een plezier om samen met ze tot nieuwe ideeën te komen. Elke stap die ik deed, betrok ik ze nauw bij het proces. Het resultaat mag dan ook gezien worden, zoals in het filmpje hieronder te zien is:

Een film waarop de muurschildering in Son en Breugel te zien is.

Het kostte veel tijd; maar iedereen was goed te spreken over de muurschildering. Een muurschildering doet de ruimte goed en zorgt daarbij voor een mooie opvulling. Het breekt de sleur, en zorgt voor een afwisselende sfeer. Deze muurschildering bevat een speelse compositie in een eigentijdse stijl met rustige grijstinten en silhouetten van Son en Breugel. Stijlvol en uniek! Een muurschildering is dan ook erg aan te raden; zeker als je op ‘muurschildering son en breugel’ zoekt.

Muurschildering Son en Breugel, opgeleverd door Swid’art

Een muurschildering Son en Breugel? is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een muurschildering laat de ruimte écht spreken; het krijgt hierdoor een eigen karakter, zonder dat het te druk wordt. Swid’art is hét adres om een mooie muurschildering te laten maken! Het resultaat van de muurschildering mag gezien worden:

Zoek je ook een ‘muurschildering Son en Breugel’?

Swid’art levert niet alleen een muurschildering babykamer in Son en Breugel, maar ook ver daarbuiten. Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling in de slaapkamer of de woonkamer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten? Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: