Jungle muurschildering babykamer Someren

Onlangs is er jungle muurschildering opgeleverd in Someren. Ditmaal op een babykamer. Er is gekozen voor een vage groene vervaag tint met diverse dieren. Een giraffe, tijger, olifant, leeuw, of hertje. Het kon zo gek niet zijn, want zelfs hun eigen hondje is erin verwerkt! Samen met alle figuren en kleuren ontstond een prachtige muurschildering in junglethema. Groen, speels en avontuurlijk; Ideaal voor op een babykamer! Aangekleed met mooie lianen, vlinders en kleine overige details. Een muurschildering doet de muur opleven en prikkelt de verbeelding van je kindje; Gegarandeerd voor vele uren speel en kijkplezier!

Een jungle muurschildering laten maken door Swid’art

Het idee voor de jungle muurschildering is samen met de klant uitgewerkt. Wat vast stond, was dat het een jungle muurschildering moest worden met diverse dieren en vooral héél veel groen. Het moest de illusie wekken van een diepte en een soort verhaal. Hier is een compilatie gemaakt die qua kleur en vlakverdeling aansloot op de wensen van de klant. Eenmaal ter plaatste hebben is er gezamenlijk gekeken naar de mooiste positie in de ruimte. Daarop is de achtergrond met boom erop gezet, de dieren volgde snel, alsmede de overige details. De blauwe vlinders en de roze hangende bloemen is spontaan gekomen, omdat het qua kleur mooi paste. Een mooi passend concept voor een muurschildering op een babykamer. Ook hier is alle nodige passie verwerkt in de schildering. Het resultaat van de jungle muurschildering mag dan ook gezien worden:

Ook een jungle muurschildering laten maken?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een jungle muurschildering voor bijvoorbeeld een babykamer, kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er naast babykamers nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: