Jungle babykamer muurschildering in Tilburg

Vandaag heb ik laatste hand gelegd deze prachtige jungle babykamer muurschildering voor mijn dochtertje. Heel apart om voor het eerst eens zelf te ervaren, wat je bij een klant doet en vooral; wat voor gevoel je achter laat bij je klanten! Het maken van muurschilderingen is een mooi en erg dankbaar vak. Het geeft een enorme vrijheid, creativiteit en afwisseling waar je ook bent. Ik hou ervan om mensen iets moois te geven, waar ze trots op zijn! Zo ook met de kamer van mijn eigen toekomstige dochtertje.

Het idee van een jungle babykamer muurschildering in Tilburg

Na veel muurschilderingen op babykamers te hebben gezet, komt er zo’n moment dat je er zelf aan gaat geloven; je wordt zélf papa! Een vrij bijzondere ervaring; Het zien hoe je vrouw verandert, jij gaat dingen anders aanvoelen en dan komt de vormgeving van de babykamer… Een jungle babykamer muurschildering, mocht hierbij natuurlijk niet ontbreken; Je hebt immers zelf al muurschilderingen in vele thema’s gezet bij mensen door heel Nederland. Dus het zou raar zijn als jij zelf geen muurschildering zou hebben, toch?! Na even zoeken kwamen we erop uit; We wilden een babykamer in junglethema, vrolijk en niet helemaal cliché roze. Er is gebruik gemaakt van een zachte groentint, met hout elementen, koper en zacht roze. Een paar mooie vogels maakten het idee af. Er is gekozen voor een Blauwe ara en een Vorkstaartscharrelaar. De laatste zal wel iets minder bekend zijn, maar het is één van de meest kleurrijke vogels uit Zuid-Afrika. De kleuren mengen was qua techniek een redelijke uitdaging, maar het resultaat mag er zijn;

Jungle babykamer muurschildering in Tilburg
Jungle babykamer muurschildering met vogels in Tilburg

Ook een jungle babykamer muurschildering in Tilburg laten maken?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een jungle babykamer muurschildering in Tilburg, kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er naast dit type muurschildering nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: