Graffiti workshop bij de Brandweerkazerne in Zevenbergen

Je hebt graffiti workshops in alle vormen en maten, maar deze was wel érg bijzonder! Want hoe vet is het is als je een graffiti workshop bij de Brandweerkazerne in Zevenbergen mag geven?! Afgelopen zaterdag was het namelijk weer tijd voor de jaarlijkse partnerdag van de Brandweer in Zevenbergen. Deze dag, afwisselend georganiseerd door een aantal “partners” is vooral bestemd om als “partner” van een brandweerman (of vrouw) een leuke dag met elkaar te hebben. Want het is toch de “partner” die thuis achterblijft en dan maar weer afwacht met welke verhalen de brandweerman (of vrouw) thuis komt. Door ieder jaar deze dag te organiseren leren de “partners” elkaar beter kennen, wat zeker bijdraagt aan de saamhorigheid! Zeker bij de grotere “uitrukken” komt dit naar voren, waar ze elkaar op de hoogte houden in de “partner groepsapp”. Ook dit is de brandweer! Want als brandweerman (of vrouw) kun je dit werk niet doen, als de partner er niet voor de volle 100% achter staat! Wij van Brandweerkazerne Zevenbergen zijn “trots” op onze partners!

Na een heerlijke High Tea, gingen de partners met Swid’art aan de slag, om in de brandweer kazerne graffiti te spuiten op een nog kale witte muur. Samen hebben zij met trots één groot kunstwerk gemaakt, van maar liefst 3m hoog en 8m lang, dat gezien mag worden!

Het idee achter de graffiti workshop bij de brandweerkazerne in Zevenbergen

Omdat het een ouder gebouw betreft, kon ik moeilijk met hypermoderne kleuren aankomen. Het moest immers niet te druk worden, daarom is er gekozen voor grijstinten, subtiel goud en zwart-wit. Met deze kleuren hebben onze partners kennisgemaakt met doodle art in combinatie met schetslijnen onder begeleiding van Swid’art. Na een energieke middag veranderde de muur van een kale muur, naar een muur waar de energie vanaf spat! Wat een mooie aanwinst voor onze kazerne!

Wil je ook een graffiti workshop als teamuitje?

Een graffiti workshop kan op veel manieren uitgevoerd worden. Ik regel de bussen, jij regelt het canvas. Dit canvas mag van alles zijn; een canvas doek, een houten plaat, een muur, of een plekje bij legale spuitplaats. Wil je meer hierover weten? Vul onderstaand formulier in, of bel naar: 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: