Familieportret muurschildering in Haarlem

Afgelopen maandag is er een familieportret muurschildering opgeleverd in een herenhuis in Haarlem.
Familieportretten hebben altijd iets speciaals.. Een bepaalde sfeer die veel zegt over de omgang naar elkaar toe.
De stand van de ogen, de lichaamshouding naar elkaar toe. Een trotse ‘wij’! Een familieportret kan op veel manieren gedaan worden,
maar mijn lievelingsstijl is wel in zwart wit. Dit is qua kleurgebruik eenvoudig, maar enorm sterk qua uitstraling; het geeft meteen een tijdloos beeld wat jarenlang mee kan gaan.
Een familieportret is uit te voeren op papier met houtskool, met verf op canvas, of als muurschildering! Dit laatste bedacht een stel uit Haarlem, om hun entree mee op te vrolijken.

De uitvoering van een Familieportret muurschildering in Haarlem


Het entree van hun gerenoveerde herenhuis uit 1900 was onlangs opnieuw gestuct en voorzien van nieuw pleisterwerk, wat mooi aansluit op de stijl van het huis.
In het pleisterwerk links van de entree, zat één grote lege ruimte. Een schilderij ophangen, zou afdoen aan de uitstraling van de hal. Een familieportret muurschildering
leek de beste oplossing. Maar de klant wilde geen fotorealistisch werk, eerder wat abstract en illustratief. Via Google werd Swid’art algauw gevonden vanwege een aparte stijl
die ik eerder uitgevoerd had in Heesch en Deventer. Dit is een mix van invloeden uit Banksy en Guy Denning. Het is een eigen ontwikkelde stijl, om foto’s in hun mooiste essentie weer te geven op een rauwe, stoere manier. Dit viel erg in de smaak bij de klant, waarop hij een foto’s van zijn gezin toe stuurde, met de vraag of ik daar een mooie collage in die stijl van kon maken. Dit was uiteraard ook geen probleem. Er is gekozen voor eenvoudig zwart wit, met als middentoon een betongrijze tint. Dit gaf de muurschildering een unieke uitstraling, die echt gezien mag worden.

Familieportret muurschildering in Haarlem
Familieportret muurschildering in Haarlem

Wil je ook een familieportret muurschildering laten maken?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse manieren
waarop dit gedaan kan worden. Een stijlvolle familieportret muurschildering, kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er naast dit type muurschildering nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: