Babykamer muurschildering Kaatsheuvel

Een gezin in Kaatsheuvel heeft gisteren door Swid’art een babykamer muurschildering laten maken. Het moest een disney muurschildering worden, maar wel tijdloos en niet te druk. Er is gekozen voor een kleuren pallet met niet teveel knalkleuren, maar rustig grijs en subiel blauw en geel. Her en der is ook gebruik gemaakt van zilver en blauw-parelmoer verf. Alles bij elkaar werd er een zeer stijlvolle babykamer muurschildering in Kaatsheuvel opgeleverd; Wederom een tevreden klant én mooi presenteerplaatje; daar doet Swid’art het voor! Een babykamer slaapkamer muurschildering laten maken verveelt zeker niet snel! Het doet de ruimte opleven voor je kindje en prikkelt de verbeelding. Een muurschildering in de babykamer laten maken is dan ook erg aan te raden. Het is lekker tijdloos en blijft nog zeker jaren mooi om van te genieten! De muurschildering bevat een speelse, maar rustige compositie en bij de letters is er gebruik gemaakt van de typische Disney stijl. Hierdoor ontstaat een stijlvolle fantasiesfeer in de slaapkamer. Zo levendig als een babykamer muurschildering kan zijn, straalt het toch rust uit.

Babykamer muurschildering Kaatsheuvel
Babykamer muurschildering Kaatsheuvel

Een babykamer muurschildering laten maken door Swid’art

Een babykamer muurschildering Kaatsheuvel is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een muurschildering laat de babykamer van je kindje écht spreken; het krijgt hierdoor een ruime uitstraling, zonder dat het te druk wordt. Swid’art is hét adres om een muurschildering te laten maken! Het resultaat van het tijdloze Disney kunstwerk mag gezien worden:

Disney muurschildering Kaatsheuvel
Disney muurschildering Kaatsheuvel

Zoek je ook een ‘babykamer muurschildering kaatsheuvel’?


Swid’art levert niet alleen muurschilderingen in Kaatsheuvel, maar ook ver daarbuiten. Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg.  Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling in de slaapkamer of de woonkamer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: