Abstract schilderij met bloemen in Waalwijk

Bloemen hebben altijd iets tijdloos. Ze hebben een dromerig uiterlijk en je kunt er van alles in zien. Het is dan ook geen wonder dat ze een geliefd onderwerp zijn bij veel mensen. Je kunt bloemen op duizenden manieren zien; realistisch, simpel getekend, of juist heel abstract. Een weidethema, iets tropisch, of juist om dat de klant iets heeft met bepaalde type bloemen. Het kan zo divers zijn als je maar wilt! Afgelopen maandag is er een abstract schilderij met bloemen in Waalwijk opgeleverd. Door zijn vrije stijl, met diverse schildertechnieken, was dit kleurrijke canvas dan ook een enorm leuk project om aan te mogen werken!

Het idee voor het maken van een abstract schilderij met bloemen

Op zich is het idee voor het maken van een abstract schilderij met bloemen niet heel origineel; Al duizenden mensen wereldwijd zijn je met dit idee wellicht voorgegaan. Wat wel origineel is? De manier hoe je het doet! Jouw kleurkeuzes, schildertechnieken en ambacht maken gegarandeerd iets unieks voor de klant! Zo ook met dit schilderij. Het is een flink canvas van 1,20m x 1,80m, dus waar begin je? We hebben even samen rond de tafel gezeten voor wat steekwoorden, invloeden en ideeën te bespreken. Algauw kwamen we uit op bloemen; lekker kleurrijk en tijdloos. Omdat ze erg van abstract hield mocht het best wat structuur in zich hebben. Vanwege mijn liefde voor mixed media invloed werd het een kunstwerk met meerdere schildertechnieken door elkaar heen; gewoon met kwast, spuitbussen en wrijven met een paletmes voor een robuuste structuur. En als achtergrond? Een mooie, versleten gouden finish. Dit zorgt voor een levendige achtergrond, zodat het werk er nóg meer uit springt. Dit klonk bij de klant als muziek in de oren! Na een eerste schets was ze dan ook erg enthousiast! Het werd een prachtig, tijdloos stuk wat echt gezien mag worden!

Wil je ook een abstract schilderij met laten maken?

Heb je bepaalde wensen, of wil je iets persoonlijks? Geen probleem; Een schilderij kan helemaal op maat en naar wens worden gemaakt! Naast een abstract schilderij met bloemen is er uiteraard nog veel meer mogelijk. Ben je benieuwd wat Swid’art je te bieden heeft? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in, of bel naar: 06-305 808 14

    Deze pagina delen op: