Swid’art verhuisd

Je kent het vast wel als je elkaar een flinke tijd niet hebt gezien. ‘Leef je nog?’ Hoor je mensen dan vaak zeggen.
En dat is ook niet zo gek; Na een lange radiostilte van bijna een jaar, is het op de website van Swid’art best wel stil geweest… Misschien wel te stil? Dit had alles te maken met omstandigheden in de privésfeer, werk en misschien wel de meest ingrijpende verandering; een verhuizing! Ja, je leest het goed; Sinds 8 Mei is Swid’art verhuisd van Hoeven naar Tilburg. Het had best wel wat voeten in de aarde, waardoor alle activiteiten rondom Swid’art even op een lager pitje kwamen te staan. Desondanks dat, is er zeker niet stilgezeten. Er zijn ondertussen al wat werken opgeleverd en er staan er nog meer aan te komen! Een greep uit de Artwork selectie met m’n laatste werken;

Een van de meest bijzondere werken was toch wel van de hond van Richard. Deze was onlangs komen te overlijden. Hij was erg gehecht aan dit beest en wilde het in houtskool vereeuwigd hebben. Dat was geen enkel probleem. Tussen de hectiek van de verhuizing is het me toch gelukt om deze tekening te mogen maken:

Honden van Richard
Honden van Richard

De tekening werd met veel emotie ontvangen; een mooier compliment kun je echt niet hebben! Dit is één van de primaire drijfveren achter Swid’art. Op z’n engels uitgesproken klinkt het als ‘sweet heart’, wat staat voor wat je dierbaar is en wat Swid’art ook doet; Het vereeuwigen van dat wat dierbaar is.

Zodra de verhuis / verbouwing in zijn geheel achter de rug is, komt ook het schilderen weer terug. Swid’art zal uiteindelijk in Tilburg volledig de draad weer oppakken waar het in Hoeven gestopt is. Het schetsen en grafisch vormgeven is nog altijd gebleven zoals het was. Zo is er een paar weken geleden ook een logo opgeleverd voor BROTECH. Een bedrijf dat werkzaam is in de personeelsbranche.

Brotech logo
Brotech logo

Voor de rest zal Swid’art bezig blijven met het vervaardigen van kunstwerken, exposeren en nog veel meer.
Hou de site in de gaten voor laatste nieuwtjes en leuke acties!

Met vriendelijke groet,

Yvo

Deze pagina delen op:

Geef een reactie