Slaapkamer muurschildering in Gilze

Een muurschildering voor in de slaapkamer in Gilze? Een slaapkamer muurschildering is al mogelijk vanaf 150,=. Bekijk deze pagina voor de mogelijkheden voor een muurschildering op de slaapkamer, waar met de volste passie aan gewerkt wordt! Swid’art levert muurschilderingen bij iedereen op maat. Ditmaal twee stuks voor een gezin in Gilze. De ouders van het gezin wilden een mooie, decoratieve magnolia tak op de slaapkamer hebben en voor hun zoon een stoere kamer in wielrenner thema. Er is gewerkt met kwasten van Liquitex en verf van Amsterdam acrylics op grof glasvezel behang, zonder sjablonen. Een muurschildering maken vergt veel geduld, maar brengt ook enorm veel passie met zich mee. Het resultaat mag er dan ook zijn. Beiden waren erg tevreden over het resultaat.

Ook iets voor jou thuis, of voor op het werk? Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg.

Muurschildering slaapkamer magnolia tak
Muurschildering slaapkamer magnolia tak

Een slaapkamer muurschildering laten maken, wat en hoe?

Schilderen is mijn hobby. Naar aanleiding van schilderen van tekeningen als hobby ben ik door anderen benaderd om schilderingen te maken. Dit is uitgegroeid tot het maken van muurschilderingen, maar ook abstracte schilderijen, geboorteborden en andere creatieve uitingen. Ook is het mogelijk om een muurschilderingen laten maken voor buiten. Een slaapkamer muurschildering in Gilze laten maken duurt ongeveer 1 dag. Dit is afhankelijk van de afmeting, details en de ondergrond van de muurschildering. Tijdens dat je een muurschildering laat maken door Swid’art wordt er gelet op:

  • Ik kom persoonlijk langs om de slaapkamer muurschildering te bespreken en op maat te maken voor uw inrichting. Ook neem ik een beamer mee om een duidelijke presentatie te geven. Tijdens dat je een muurschildering gaat laten maken door Swid’art worden alle mogelijkheden besproken.
  • Ik ben redelijk snel klaar, vaak binnen een dag al.
  • Ik werk vanuit pure passie en betrek mijn klanten persoonlijk zoveel mogelijk met het gehele proces; elke stap krijgen ze te zien tot het eindresultaat toe.
  • Ik laat geen rommel achter en werk clean; Dus geen gedoe met rommel achteraf, aangezien ik dat zelf opruim en eventueel afvoer.
  • De verf is geurloos, zodat er na het zetten van de muurschildering diezelfde avond nog op de kamer geslapen kan worden.
  • Mijn prijzen zijn altijd voordelig geprijsd; Alles is altijd inclusief de materiaalkosten.
  • Interessant voor ondernemers; mijn prijzen zijn tevens van de btw aftrekbaar.
  • Ik heb veel ervaring in het creëren van kunst en decoratie, middels schilder- en schetstechnieken. Of je nu een kinderkamer, tienerkamer, woonkamer, of werkruimte muurschildering wilt laten maken; bij Swid’art ben je aan het juiste adres!

Swid’art streeft naar duurzame kwaliteit. Ik werk daarom uitsluitend op glasvezelbehang, glad gestucte muren, glad beton, of een gladde bakstenen muur. Hoe gladder en schoner de muur, des te beter het resultaat.
Daarom is het dus belangrijk dat de muur in kwestie (redelijk) schoon en droog is.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN VOOR EEN SLAAPKAMER MUURSCHILDERING BIJ SWID’ART

Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken; bijna alles is mogelijk om op de muur te schilderen. Het is wel van belang dat je het idee voor de muurschildering helder op papier hebt. De onderwerpen kunnen van alles zijn; zoals een afbeelding van bomen, van sterren, een hobby, maar ook een leuke muurtekst. Voor de baby- of kinderkamer zijn afbeeldingen is een speelse en sprookjesachtige uitstraling erg leuk. Wanneer je zelf een geschikt idee hebt, kan ik een vrijblijvende passende offerte opmaken. De totaalprijs is inclusief BTW, zo komt u achteraf in elk geval niet voor verrassingen te staan. Een kleine slaapkamer muurschildering laten maken is al mogelijk vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs is afhankelijk van de grootte van de schildering, de ondergrond (een gladde muur is sneller klaar) en het aantal details.

Hieronder volgen een paar voorbeelden van recent werk;

Wielrenner muurschildering

Ook interesse in een slaapkamer muurschildering?

Vul dan onderstaand formulier in.

    Deze pagina delen op: