Schilderij Roosendaal

Een schilderij / muurschildering laten maken? Dit is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Afhankelijk van de grootte en de reisafstand. Naast abstracte schilderijen levert Swid’art ook muurschilderingen op. Swid’art is hét adres om een schilderij roosendaal te laten maken!

Wanneer je zoekt op ‘schilderij roosendaal’ ben je bij Swid’art aan het juiste adres. Met ruim 6 jaar ervaring als decoratief schilder op verschillende ondergronden, weet ik precies de uitstraling te pakken die direct in de smaak valt. Een schilderij doet de ruimte goed en zorgt tevens voor een mooie opvulling. Het prikkelt de verbeelding, terwijl je rustig in de woonkamer zit. Een schilderij op de muur is dan ook erg aan te raden! Het blijft nog zeker jaren mooi om van te genieten!

Een schilderij Roosendaal, opgeleverd door Swid’art

In Roosendaal is onlangs een mooi schilderij opgeleverd, in abstracte stijl. Het schilderij had een emotionele lading in zich, waarbij Swid’art volledig de vrije hand kreeg. Het moest zowel tegenstrijd, als saamhorigheid en groei symboliseren. Een ware kleurexplosie; vurig rood, blauwtinten en een groeiende bloem. Een mooi tijdloos kleurenpallet, die op abstracte wijze de een woonkamer kan sieren. Toch straalt de het schildering rust uit door zijn diepzinnigheid en zorgt het voor wat meer levendigheid op de kamer. Een mooi geheel op een canvas van 100cm x 120cm. Elke kleur is puur op gevoel gepakt. Het resultaat viel dan ook volledig in de smaak!

Zoek je ook een ‘schilderij roosendaal’?

Swid’art levert niet alleen schilderijen en muurschilderingen in Roosendaal, maar ook ver daarbuiten. Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen waarop dit gedaan kan worden. Een schilderij, of muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling in de slaapkamer of de woonkamer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten? Neem contact op via onderstaand formulier,
of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: