Faire une peinture murale par Swid'art

Je hebt net een nieuw huis, of bedrijfspand gekocht. Alles ziet er mooi uit, behalve de muren; die zijn leeg! Je twijfelt over een muurschildering, maar weet niet wat je bij een Faire murale elle-même kunt verwachten? Geen probleem! Vind hier je inspiratie voor een muurschildering! Er zijn genoeg ideeën om zelf een muurschildering te maken. Maar, je kunt natuurlijk ook door Swid’art je muurschildering laten maken. Ceci est possible à partir de € 150, = (TVA. frais de déplacement).

Unecréer murale donne un look unique à votre exemple, vivant ou espace de travail. Aan de hand van je wensen wordt er een passend concept voor de mural rédigé. Tijdens dit proces begeleid ik je vanaf het lege begin, tot een volwaardige opgeleverde muurschildering. Afhankelijk van wat je zelf het liefste hebt, is het voor mij ook geen probleem om vooraf langs te komen en via een beamer op de muur mijn concept te presenteren. Op deze manier krijg je direct een goed beeld, over hoe het muurschildering op de muur komt te vallen.

Zo ontstaat er direct een helder beeld over een muurschildering maken. Mede door de visuele traktatie vooraf zul je algauw merken hoe gepassioneerd Swid’art in het vak staat van een muurschildering laten maken; Ik zal er alles aan doen om de uitstraling van de betreffende ruimte écht te laten spreken met een muurschildering! Ook zal deze uniek zijn; je zal de muurschildering geen tweede keer aantreffen. Une peinture murale faite par les Swid'art, is een muurschildering van topklasse, où nous travaillons avec la passion la plus grande!

Je muurschildering maken door Yvo Swider; wat kun je verwachten?

Kunst, tekenen en schilderen is mijn diepste passie. Wat op school ooit begon met tekenen als hobby mondde later in mijn leven uit tot het maken van kunstwerken en vanaf daar werd het algauw een sneeuwbal effect, waar ik nog dagelijks van geniet! Niet alleen omdat een muurschildering maken je omgeving doet opleven, maar vooral ook de mensen waarvoor je het doet. Hier komen vaak erg mooie reacties uit! Het is dan ook een erg lonende passie, die qua emoties onbetaalbaar is. Naar aanleiding hiervan, word ik door regelmatig benaderd om een muurschildering te maken. Dit kan zowel binnen als op een buitenmuur zijn. Naast dit, is het ook mogelijk om abstracte schilderijen en houtskool portretten te laten maken. Mon procédé est caractérisé par:

 • Een persoonlijk gesprek, waarbij we samen tot een goed concept komen. Ik maak daarop een ontwerp wat ik vervolgens via de mail verstuur, ofwel persoonlijk kom presenteren.
 • Vaak binnen één dag al klaar zijn.
 • Ik werk vanuit de volste passie om mensen te verwonderen en betrek daarom mijn klanten zoveel mogelijk met het gehele proces; chaque étape ils arrivent à voir jusqu'à ce que le résultat final.
 • Ik laat niets achter en werk clean; Dus geen schilder afval achteraf, comme je que le nettoyage automatique et éventuellement égoutte.
 • La peinture est inodore, zodat er na het zetten van de muurschildering diezelfde dag nog eventueel in de kamer gewerkt/geslapen kan worden.
 • Mijn prijzen zijn scherp geprijsd; Tout inclut toujours le coût des matériaux, donc pas de surprises!
 • Goed om te weten voor ondernemers; Mes prix sont également TVA déductible.
 • J'ai beaucoup d'expérience dans la création d'art et de décoration, middels diverse technieken.
 • Voor het beste resultaat een goede ondergrond erg belangijk; Ik werk daarom uitsluitend op glasvezelbehang, glad stucwerk, béton heureux, ou un mur de briques lisses. La paroi lisse et plus propre, meilleur est le résultat.
 • Swid’art werkt o.a. met de volgende verf;

 

Amsterdam résines acryliques
Ideaal voor een muurschildering maken: Reukloze acrylverf bij veel hobby- en schilderwinkels te koop.

 

Wat zijn de mogelijkheden bij een muurschildering maken?

En fait, presque tout est possible de peindre sur le mur. Een goed concept is het halve werk; ik maak daarom graag het idee bespreekbaar zodat er vooraf een helder idee ontstaat. Een muurschildering maken kan vele onderwerpen hebben; bijvoorbeeld een afbeelding van bomen en planten, een specifiek thema dat kinderen en/of jongeren aanspreekt, je eigen hobby, of een stijlvolle tekst. Voor jonge kinderen zijn abstracte vormen, speelse vormen en tekenfilm figuren erg in trek. Heb je zelf een geschikt idee, dan kan ik een vrijblijvende offerte van de muurschildering voor u maken. Pour poster sont en aucun cas être confronté à des surprises. Voici quelques exemples de travaux récents;

Wat de minimale kosten van een muurschildering maken

Création d'une peinture murale est al mogelijk vanaf €150! (Excl. frais de Voyage et un parking).
Des questions importantes qui peuvent déterminer les frais, son O.Un.

 • Wat is de grootte van de muurschildering?
 • Est-ce que la conception d'une couleur, ou devrait-il être plus de couleurs?
 • Debout paroi à l'intérieur, ou à l'extérieur?
 • Le mur d'une question lisse ou structure granulaire?
 • Quelle est la complexité du concept?
 • Quel est le temps de Voyage (0,19ct par km)

DANS UN INTÉRESSÉ À LA MAISON OU MURALE VOTRE ENTREPRISE?

Vous voulez en savoir plus sur les possibilités, pour faire une peinture murale unique, par exemple votre chambre ou la pépinière?
S'il vous plaît contacter formulaire ci-dessous. Vous pouvez aussi me joindre directement par téléphone: 06 - 30580814.

 

nom (verplicht)

email (verplicht)

numéro de téléphone (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

message (verplicht)

Lorsque vous utilisez ce formulaire, vous acceptez les conditions de stockage et de traitement de vos données par ce site.