Hacer un mural de Swid'art

Je hebt net een nieuw huis, of bedrijfspand gekocht. Alles ziet er mooi uit, behalve de muren; die zijn leeg! Je twijfelt over een muurschildering, maar weet niet wat je bij een Haciendo mural en sí kunt verwachten? Geen probleem! Vind hier je inspiratie voor een muurschildering! Er zijn genoeg ideeën om zelf een muurschildering te maken. Sino, je kunt natuurlijk ook door Swid’art je muurschildering laten maken. Esto es posible a partir de € 150, = (excl. gastos de viaje).

unacrear mural,nl le da un aspecto único a su ejemplo, vivo o espacio de trabajo. Aan de hand van je wensen wordt er een passend concept voor de mural redactado. Tijdens dit proces begeleid ik je vanaf het lege begin, tot een volwaardige opgeleverde muurschildering. Afhankelijk van wat je zelf het liefste hebt, is het voor mij ook geen probleem om vooraf langs te komen en via een beamer op de muur mijn concept te presenteren. Op deze manier krijg je direct een goed beeld, over hoe het muurschildering op de muur komt te vallen.

Zo ontstaat er direct een helder beeld over een muurschildering maken. Mede door de visuele traktatie vooraf zul je algauw merken hoe gepassioneerd Swid’art in het vak staat van een muurschildering laten maken; Ik zal er alles aan doen om de uitstraling van de betreffende ruimte écht te laten spreken met een muurschildering! Ook zal deze uniek zijn; je zal de muurschildering geen tweede keer aantreffen. Un mural realizado por ellos Swid'art, is een muurschildering van topklasse, donde trabajamos con la máxima pasión!

Je muurschildering maken door Yvo Swider; wat kun je verwachten?

Kunst, tekenen en schilderen is mijn diepste passie. Wat op school ooit begon met tekenen als hobby mondde later in mijn leven uit tot het maken van kunstwerken en vanaf daar werd het algauw een sneeuwbal effect, waar ik nog dagelijks van geniet! Niet alleen omdat een muurschildering maken je omgeving doet opleven, maar vooral ook de mensen waarvoor je het doet. Hier komen vaak erg mooie reacties uit! Het is dan ook een erg lonende passie, die qua emoties onbetaalbaar is. Naar aanleiding hiervan, word ik door regelmatig benaderd om een muurschildering te maken. Dit kan zowel binnen als op een buitenmuur zijn. Naast dit, is het ook mogelijk om abstracte schilderijen en houtskool portretten te laten maken. Mi método se caracteriza por:

 • Een persoonlijk gesprek, waarbij we samen tot een goed concept komen. Ik maak daarop een ontwerp wat ik vervolgens via de mail verstuur, ofwel persoonlijk kom presenteren.
 • Vaak binnen één dag al klaar zijn.
 • Ik werk vanuit de volste passie om mensen te verwonderen en betrek daarom mijn klanten zoveel mogelijk met het gehele proces; cada paso que llegan a ver hasta que el resultado final.
 • Ik laat niets achter en werk clean; Dus geen schilder afval achteraf, como lo que la auto limpieza y posiblemente drenar.
 • La pintura es inodoro, zodat er na het zetten van de muurschildering diezelfde dag nog eventueel in de kamer gewerkt/geslapen kan worden.
 • Mijn prijzen zijn scherp geprijsd; Todo siempre incluye el costo de los materiales, así que no hay sorpresas!
 • Goed om te weten voor ondernemers; Mis precios son también el IVA deducible.
 • Tengo mucha experiencia en la creación de arte y decoración, middels diverse technieken.
 • Voor het beste resultaat een goede ondergrond erg belangijk; Ik werk daarom uitsluitend op glasvezelbehang, glad stucwerk, concreto contenta, o una pared de ladrillos sin problemas. La pared más suave y limpio, mejor es el resultado.
 • Swid’art werkt o.a. met de volgende verf;

 

acrílicos Amsterdam
Ideaal voor een muurschildering maken: Reukloze acrylverf bij veel hobby- en schilderwinkels te koop.

 

Wat zijn de mogelijkheden bij een muurschildering maken?

Básicamente, casi todo es posible pintar en la pared. Een goed concept is het halve werk; ik maak daarom graag het idee bespreekbaar zodat er vooraf een helder idee ontstaat. Een muurschildering maken kan vele onderwerpen hebben; bijvoorbeeld een afbeelding van bomen en planten, een specifiek thema dat kinderen en/of jongeren aanspreekt, je eigen hobby, of een stijlvolle tekst. Voor jonge kinderen zijn abstracte vormen, speelse vormen en tekenfilm figuren erg in trek. Heb je zelf een geschikt idee, dan kan ik een vrijblijvende offerte van de muurschildering voor u maken. Para publicar no son en ningún caso ser confrontado con sorpresas. Aquí hay algunos ejemplos de trabajos recientes;

Wat de minimale kosten van een muurschildering maken

La creación de un mural se al mogelijk vanaf €150! (excl. cuota de viajes y aparcamiento).
preguntas importantes que pueden determinar los cargos, su o.a.

 • Wat is de grootte van de muurschildering?
 • ¿El diseño de un solo color, o debe ser más colores?
 • De pie dentro de la pared, o al aire libre?
 • La pared de un problema suavizar o estructura granular?
 • ¿Qué tan complejo es el concepto?
 • ¿Cuál es el tiempo de viaje (0,19ct por km)

Interesado en una MURAL EN CASA O SU EMPRESA?

¿Quieres saber más sobre las posibilidades, para hacer un mural único, por ejemplo, su habitación o el cuarto de niños?
Por favor, póngase en contacto con formulario. También se puede llegar directamente conmigo por teléfono: 06 - 30580814.

 

nombre (verplicht)

e-mail (verplicht)

número de teléfono (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

mensaje (verplicht)

Cuando se utiliza esta forma, Está de acuerdo con el almacenamiento y tratamiento de sus datos por este sitio web.