Betaalbare kunst

Stel: U wilt iets leuks hebben voor in uw interieur, maar niet te duur. U loopt langs de bekende woon accessoire zaken. Het ziet er leuk uit.. Maar.. De ‘maar’ omvat veel in deze zin, omdat bijna iedereen het heeft en het met massa is geproduceerd. Onpersoonlijk, generiek en iedereen kan hetzelfde hebben. Zoekt u iets unieks en persoonlijks, dan bent u algauw penning zestien kwijt. Loop bijvoorbeeld eens langs een galerie of een kunstexpo en van de prijzen slaat u stijl achterover. Dit is bij Swid’art niet het geval.

Swid’art produceert met hart en ziel betaalbare kunst, geheel persoonlijk op uw smaak ingericht, voor een betaalbare prijs! U vraagt zich wellicht af waarom. Ik richt me op een zo breed én divers mogelijk publiek.
Of u nu schoonmaakster bent of directeur. Voor iedereen kan ik wel wat persoonlijks maken wat in de smaak valt. Dat kan van alles zijn. Van portretten en schilderijen tot muurschilderingen. Simpelweg omdat ik vind dat persoonlijke kunstcreaties niet duur hoeven te zijn en dat kunst op een bepaalde manier laagdrempelig en toegankelijk moet zijn voor iedereen. Hieronder ziet u enkele voorbeelden die voor een betaalbare prijs gemaakt zijn.

Bekijk voor meer info mijn prijslijst of mijn kunstportfolio, of neem vrijblijvend contact met me op.

Met vriendelije groet,

Yvo Swider

Deze pagina delen op: