Muurschilderingen op diverse plaatsen

Er zijn onlangs weer wat muurschilderingen op diverse plaatsen afgerond; een grafitti muurschildering, een tak voor op een echte meisjeskamer in Klundert en een muurschildering voor Kaatje-Jans in Oosterhout, winkelcentrum zuiderhout.

De kinderkamer moest eenvoud en sprookjesachtig uitstralen. De tak bevat vrolijke kleuren, tinkerbell op een schommeltje en her en der wat brons accenten voor een diepere look. Ook moest de schildering behoorlijk strak op de muur worden gezet.

De opdracht voor Kaatje-Jans was aan ander verhaal. De voorgevel moest in graffiti stijl uitbeelden, de de zaak op 29 juli haar deuren zou openen voor het publiek.
Binnenin is een flink schilderwerk van 3 x 3 meter van een kip in herman brood stijl gemaakt. Grof en versleten look. Hierbij is tevens een halal label aan toegevoegd om de zaak zo toegankelijk mogelijk te maken voor alle inwoners. Het toilet is voorzien van een robuuste oud-industriële finish op de muren. Iets voor uw privé of kantoorlocatie?

U wilt een muurschildering laten maken, waarom dan kiezen voor Swid’art?

 • Ik kom persoonlijk langs om het concept te bespreken en op maat passend te maken voor uw inrichting.
 • Ik ben relatief snel klaar, vaak binnen een dag al.
 • Ik werk vanuit pure passie en betrek mijn klanten persoonlijk zoveel mogelijk met het gehele proces; elke stap krijgen ze te zien tot het eindresultaat toe.
 • Ik laat geen rommel achter en werk clean; Dus geen gedoe met rommel achteraf, aangezien ik dat zelf opruim en eventueel afvoer.
 • Mijn prijzen zijn altijd voordelig geprijsd; Alles is altijd inclusief btw en de materiaalkosten.
 • Interessant voor ondernemers; mijn prijzen zijn tevens van de btw aftrekbaar.
 • Ik heb veel ervaring in het creëren van kunst en decoratie, middels schilder- en schetstechnieken. Of u nu een kinderkamer, tienerkamer, woonkamer, of werkruimte op wilt sieren; bij Swid’art bent u aan het juiste adres!

Ik kom persoonlijk langs om samen met u het concept, de mogelijkheden en de prijs te bepalen, tevens kan ik dan laten zien hoe de muurschildering er na uitvoering ongeveer eruit komt te zien. Als alles akkoord is, spreken we een datum af waarop het gedaan kan worden.

Wilt u meer weten? Vul dan vrijblijvend het onderstaande contactformulier in, of bel naar 06-30580814

 

   

  Deze pagina delen op: