Swid'art verhuisd

Sie wissen es wohl, wenn Sie nicht sich gegenseitig für eine ganze Weile gesehen haben. "Haben Sie noch Spaß?’ Sie hören, wie Leute sagen oft,.
Und das ist nicht so verrückt,; Nach langer Funkstille von fast einem Jahr, Es ist auf der Website der Swid'art ganz geschwiegen… Vielleicht zu ruhig? Dit had alles te maken met omstandigheden in de privésfeer, werk en misschien wel de meest ingrijpende verandering; een verhuizing! Ja, je leest het goed; Sinds 8 Mei is Swid’art verhuisd van Hoeven naar Tilburg. Het had best wel wat voeten in de aarde, waardoor alle activiteiten rondom Swid’art even op een lager pitje kwamen te staan. Desondanks dat, is er zeker niet stilgezeten. Er zijn ondertussen al wat werken opgeleverd en er staan er nog meer aan te komen! Een greep uit de Artwork selectie met m’n laatste werken;

Een van de meest bijzondere werken was toch wel van de hond van Richard. Deze was onlangs komen te overlijden. Hij was erg gehecht aan dit beest en wilde het in houtskool vereeuwigd hebben. Dat was geen enkel probleem. Tussen de hectiek van de verhuizing is het me toch gelukt om deze tekening te mogen maken:

Honden van Richard
Honden van Richard

De tekening werd met veel emotie ontvangen; een mooier compliment kun je echt niet hebben! Dit is één van de primaire drijfveren achter Swid’art. Op z’n engels uitgesproken klinkt het als ‘sweet heart’, wat staat voor wat je dierbaar is en wat Swid’art ook doet; Het vereeuwigen van dat wat dierbaar is.

Zodra de verhuis / verbouwing in zijn geheel achter de rug is, komt ook het schilderen weer terug. Swid’art zal uiteindelijk in Tilburg volledig de draad weer oppakken waar het in Hoeven gestopt is. Het schetsen en grafisch vormgeven is nog altijd gebleven zoals het was. Zo is er een paar weken geleden ook een logo opgeleverd voor BROTECH. Een bedrijf dat werkzaam is in de personeelsbranche.

Brotech logo
Brotech logo

Voor de rest zal Swid’art bezig blijven met het vervaardigen van kunstwerken, exposeren en nog veel meer.
Hou de site in de gaten voor laatste nieuwtjes en leuke acties!

Mit freundlichen Grüßen,

Yvo

Deze pagina delen op:

Lassen Sie eine Antwort