Bedroom wall painting with text performed in Tilburg

Bij een gezin in Tilburg is pasgeleden door Swid’art een muurschildering gemaakt voor in de slaapkamer. Het moest een eenvoudige, toch sierlijke tekst zijn maar wat wel paste in hun klassieke thema. Een prachtige slaapkamer muurschildering werd in het oude herenhuis in het centrum van Tilburg opgeleverd. Een waar plaatje met wederom een tevreden klant; daar doet Swid’art het voor! Een sierlijke slaapkamer muurschildering laten maken verveelt dan ook niet snel. Het doet de ruimte opleven en zorgt voor een afwisselende uitstraling om van te genieten. Een muurschildering in de slaapkamer laten maken is dan ook erg aan te raden. Het is leuk voor jong en oud en geeft de slaapkamer een eigentijds karakter. De muurschildering bevat een speelse, maar klassieke compositie bij de letters en haalt het oude, sierlijke karakter van het gebouw terug in de muur. Hierdoor ontstaat een gezellige intieme sfeer in de slaapkamer. Zo levendig als slaapkamer muurschildering kan zijn, straalt het toch rust uit.

Een slaapkamer muurschildering laten maken door Swid’art

One bedroom mural is possible from 150 to Swid'art =. This can be a simple mural for a bedroom, tienerkamer of een babykamer zijn. Depending on the size, distance and surface. A mural shows speak your bedroom; het geeft de ruimte karakter en het is een tijdloos iets om naar te kijken elke ochtend bij het wakker worden. Een echt pluspunt voor de klassieke ruimte, waarin het geschilderd is. Het resultaat van het prachtige werk mag gezien worden:

Bedroom wall painting with text
Bedroom wall painting with text

Wil je ook de slaapkamer sieren met een passende muurschildering?

Click on murals in the menu above for more information. Swid'art fact has several styles
how this can be done. Een muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling in de slaapkamer of de woonkamer. Obviously there are many more possible! Knowing more?
Contact us via the form below, of bel naar 06 305 808 14

Name (verplicht)

E-mail address (verplicht)

Phone number (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Message (verplicht)

When using this form, you agree to the storage and processing of your data by this website.

Deze pagina delen op: