Einen Wandgemälde von Swid'art

Je hebt net een nieuw huis, of bedrijfspand gekocht. Alles ziet er mooi uit, behalve de muren; die zijn leeg! Je twijfelt over een muurschildering, maar weet niet wat je bij een Herstellung von Wand selbst kunt verwachten? Geen probleem! Vind hier je inspiratie voor een muurschildering! Er zijn genoeg ideeën om zelf een muurschildering te maken. Aber, je kunt natuurlijk ook door Swid’art je muurschildering laten maken. Dies ist möglich, ab € 150, = (zzgl.. Reisekosten).

einschaffen Wand,nl gibt einen einzigartigen Look zu Ihrem Beispiel, Wohn- oder Arbeitsraum. Aan de hand van je wensen wordt er een passend concept voor de Wand- entworfen. Tijdens dit proces begeleid ik je vanaf het lege begin, tot een volwaardige opgeleverde muurschildering. Afhankelijk van wat je zelf het liefste hebt, is het voor mij ook geen probleem om vooraf langs te komen en via een beamer op de muur mijn concept te presenteren. Op deze manier krijg je direct een goed beeld, over hoe het muurschildering op de muur komt te vallen.

Zo ontstaat er direct een helder beeld over een muurschildering maken. Mede door de visuele traktatie vooraf zul je algauw merken hoe gepassioneerd Swid’art in het vak staat van een muurschildering laten maken; Ik zal er alles aan doen om de uitstraling van de betreffende ruimte écht te laten spreken met een muurschildering! Ook zal deze uniek zijn; je zal de muurschildering geen tweede keer aantreffen. Ein Wandbild ihnen gemacht durch Swid'art, is een muurschildering van topklasse, wo wir mit größter Leidenschaft arbeiten!

Je muurschildering maken door Yvo Swider; wat kun je verwachten?

Kunst, tekenen en schilderen is mijn diepste passie. Wat op school ooit begon met tekenen als hobby mondde later in mijn leven uit tot het maken van kunstwerken en vanaf daar werd het algauw een sneeuwbal effect, waar ik nog dagelijks van geniet! Niet alleen omdat een muurschildering maken je omgeving doet opleven, maar vooral ook de mensen waarvoor je het doet. Hier komen vaak erg mooie reacties uit! Het is dan ook een erg lonende passie, die qua emoties onbetaalbaar is. Naar aanleiding hiervan, word ik door regelmatig benaderd om een muurschildering te maken. Dit kan zowel binnen als op een buitenmuur zijn. Naast dit, is het ook mogelijk om abstracte schilderijen en houtskool portretten te laten maken. Mein Verfahren ist gekennzeichnet durch:

 • Een persoonlijk gesprek, waarbij we samen tot een goed concept komen. Ik maak daarop een ontwerp wat ik vervolgens via de mail verstuur, ofwel persoonlijk kom presenteren.
 • Vaak binnen één dag al klaar zijn.
 • Ik werk vanuit de volste passie om mensen te verwonderen en betrek daarom mijn klanten zoveel mogelijk met het gehele proces; jeder Schritt, den sie bis zum Endergebnis zu sehen bekommen.
 • Ik laat niets achter en werk clean; Dus geen schilder afval achteraf, wie ich, dass die Selbst cleanup und Drain möglicherweise.
 • Die Farbe ist geruchlos, zodat er na het zetten van de muurschildering diezelfde dag nog eventueel in de kamer gewerkt/geslapen kan worden.
 • Mijn prijzen zijn scherp geprijsd; Alles, was immer auch die Materialkosten, so keine Überraschungen!
 • Goed om te weten voor ondernemers; Meine Preise sind auch absetzbar Mehrwertsteuer.
 • Ich habe eine Menge Erfahrung in der Schaffung von Kunst und Dekoration, middels diverse technieken.
 • Voor het beste resultaat een goede ondergrond erg belangijk; Ik werk daarom uitsluitend op glasvezelbehang, glad stucwerk, froh Beton, oder eine glatte Mauer. Je glatter und sauberer Wand, desto besser das Ergebnis.
 • Swid’art werkt o.a. met de volgende verf;

 

Amsterdam Acryl
Ideaal voor een muurschildering maken: Reukloze acrylverf bij veel hobby- en schilderwinkels te koop.

 

Wat zijn de mogelijkheden bij een muurschildering maken?

Im Grunde fast alles ist möglich an der Wand zu malen. Een goed concept is het halve werk; ik maak daarom graag het idee bespreekbaar zodat er vooraf een helder idee ontstaat. Een muurschildering maken kan vele onderwerpen hebben; bijvoorbeeld een afbeelding van bomen en planten, een specifiek thema dat kinderen en/of jongeren aanspreekt, je eigen hobby, of een stijlvolle tekst. Voor jonge kinderen zijn abstracte vormen, speelse vormen en tekenfilm figuren erg in trek. Heb je zelf een geschikt idee, dan kan ik een vrijblijvende offerte van de muurschildering voor u maken. Zu schreiben ist nicht in jedem Fall mit Überraschungen konfrontiert werden. Hier sind ein paar Beispiele für neuere Arbeiten;

Wat de minimale kosten van een muurschildering maken

Erstellen einer Wandbild ist al mogelijk vanaf €150! (exkl. Reise- und Parkgebühr).
Wichtige Fragen, die Gebühren bestimmen können, seine o.a.

 • Wat is de grootte van de muurschildering?
 • Ist das Design einer Farbe, oder sollte es mehr Farben sein?
 • Stehend Wand innerhalb, oder im Freien?
 • Die Wand ein Problem glatt oder körnige Struktur?
 • Wie komplex ist das Konzept?
 • Was ist die Reisezeit (0,19ct pro km)

INTERESSIERT AN EINER MAUER zu Hause oder Ihr Unternehmen?

Möchten Sie mehr über die Möglichkeiten wissen, eine einzigartige Wand zum Beispiel Ihres Zimmer oder den Kindergarten zu machen?
Bitte kontaktieren Sie untenstehende Formular aus. Sie können mich auch direkt per Telefon erreichen: 06 - 30580814.

 

Name (verplicht)

E-Mail (verplicht)

Telefonnummer (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Nachricht (verplicht)

Bei der Verwendung dieses Formulars, stimmen Sie der Speicherung und Verarbeitung Ihrer Daten durch diese Website.