Een muur schilderij laten maken bij Swid’art

Je wilt een hand geschilderd schilderij laten maken op de muur? Vanaf 90,= is dit al mogelijk. Naast een muurschildering laten maken is het ook mogelijk om op een doek een muurschilderij te laten maken in een thema/stijl die bij je past. Dit is een erg leuk alternatief als de muur niet voldoet aan de eisen voor een schildering, ou si vous, par exemple, au milieu d'une rénovation, ou le déplacement est. En outre, l'avantage d'un tissu qui n'est pas fixé au mur. Encore une fois, comme avec des peintures murales; Je discute les possibilités d'avance, prix et délai de livraison. Dans ce cas, vous pouvez venir chercher vous-même, of ik kom het zelf bij je afleveren.

Je vais arrêter avec plaisir par avance, regarder ensemble les opportunités. Zo kun je met volle zekerheid de controle uit handen geven en een muurschilderij laten maken die op alle fronten passend is. Une chose est certaine: Je zal het muurschilderij nergens een tweede keer tegen komen. Een muurschilderij laten maken door Swid’art, est une peinture murale où nous travaillons avec la passion la plus grande. Hieronder zie je een prijstabel en de mogelijkheden die Swid’art je te bieden heeft.

Acryl (à partir de 40 x 40cm)A partir de € 90, =
Acryl (supérieur 90 x 90cm)A partir de 250 €
Techniques mixtes
diverses techniques;
acryl, aquarelle, encre et pastel interchangeable.
Vanaf € 90,

Een muur schilderij laten maken is een mooi alternatief als een muurschildering laten maken niet lukt

Voldoet je muur niet voor een muurschildering laten maken? Dan is een muurschilderij een mooi alternatief voor slechts 90,= is dit al mogelijk. Daarnaast streeft Swid’art naar kwaliteit; elke muur schilderij wordt gecoat tegen verwering zodat je nog jarenlang kunt genieten van het werk. Ook maak ik graag tijdloze kunst op een schilderij, zodat je niet snel uitgekeken bent. Hieronder volgen een paar voorbeelden van schilderijen die opgeleverd zijn, om je een idee te geven wat mogelijk is:

faire une peinture murale, Que pouvez-vous attendre?

Schilderen is mijn hobby. Naar aanleiding van schilderen van tekeningen als hobby, ben ik door anderen benaderd om schilderingen te maken. Dit is uitgegroeid tot het maken van muurschilderingen, maar ook muur schilderijen, portretten in houtskool en andere creatieve uitingen.Voor een muur schilderij laten maken, ben je hier aan het juiste adres! Une muurschilderij laten maken prend environ 1 jour, tot maximaal 1 week. Dit is afhankelijk van de afmeting en de details. Ik werk nooit overhaast: Kwaliteit gaat absoluut voor kwatiteit!

  • Ik kom persoonlijk langs om het schilderij op de muur te bespreken en op maat te maken voor uw inrichting. Tijdens dat je een muur schilderij gaat laten maken door Swid’art, toutes les possibilités sont discutées.
  • Ik werk vanuit pure passie en betrek mijn klanten persoonlijk zoveel mogelijk met het gehele proces; elke stap krijgen ze te zien tot het eindresultaat toe.
  • Ik kom het werk persoonlijk leveren; Dus geen gedoe met kwijtgeraakte pakketjes.
  • Mes prix sont toujours à des prix compétitifs; Tout inclut toujours le coût des matériaux.
  • Intéressant pour les entrepreneurs; Mes prix sont également TVA déductible.
  • Ik heb veel ervaring in het creëren van kunst en decoratie, middels schilder- et des techniques d'esquisse. Of je nu een muur schilderij wilt laten maken voor een kinderkamer, chambre adolescent, le salon, ou espace de travail; bij Swid’art ben je aan het juiste adres!

Ook interesse in een muurschilderij laten maken?

Een muur schilderij laten maken is al mogelijk vanaf 90,=. Binnen een week is deze gemaakt, gecoat tegen verwering en kom ik hem persoonlijk langs brengen; Een schilderij op de muur is ideaal voor als je muur niet voldoet om er een muurschildering op te laten maken. benieuwd naar wat Swid’art je te bieden heeft? Neem dan via onderstaand formulier contact op! En outre, vous pouvez directement me joindre par téléphone: 06 - 30580814.

nom (verplicht)

email (verplicht)

numéro de téléphone (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

message (verplicht)

Lorsque vous utilisez ce formulaire, vous acceptez les conditions de stockage et de traitement de vos données par ce site.