Een muur schilderij laten maken bij Swid’art

Je wilt een hand geschilderd schilderij laten maken op de muur? Vanaf 90,= is dit al mogelijk. Naast een muurschildering laten maken is het ook mogelijk om op een doek een muurschilderij te laten maken in een thema/stijl die bij je past. Dit is een erg leuk alternatief als de muur niet voldoet aan de eisen voor een schildering, of wanneer je bijvoorbeeld midden in een verbouwing, o reubicación es. Además, el beneficio de un paño que no está conectado a la pared. De nuevo, como con murales; Discuto las posibilidades de antemano, precio y tiempo de entrega. In dit geval kun je het zelf op komen halen, of ik kom het zelf bij je afleveren.

Con mucho gusto pasar por adelantado, a buscar juntos a las oportunidades. Zo kun je met volle zekerheid de controle uit handen geven en een muurschilderij laten maken die op alle fronten passend is. Una cosa es cierta: Je zal het muurschilderij nergens een tweede keer tegen komen. Een muurschilderij laten maken door Swid’art, es un mural en el que trabajamos con la máxima pasión. Hieronder zie je een prijstabel en de mogelijkheden die Swid’art je te bieden heeft.

Acryl (de 40 x 40cm)A partir de € 90, =
Acryl (más que 90 x 90cm)De € 250
Medios compuestos
diversas técnicas;
acrilo, acuarela, tinta y pastel de forma intercambiable.
Vanaf € 90,

Een muur schilderij laten maken is een mooi alternatief als een muurschildering laten maken niet lukt

Voldoet je muur niet voor een muurschildering laten maken? Dan is een muurschilderij een mooi alternatief voor slechts 90,= is dit al mogelijk. Daarnaast streeft Swid’art naar kwaliteit; elke muur schilderij wordt gecoat tegen verwering zodat je nog jarenlang kunt genieten van het werk. Ook maak ik graag tijdloze kunst op een schilderij, zodat je niet snel uitgekeken bent. Hieronder volgen een paar voorbeelden van schilderijen die opgeleverd zijn, om je een idee te geven wat mogelijk is:

hacer una pintura mural, wat kun je verwachten?

Schilderen is mijn hobby. Naar aanleiding van schilderen van tekeningen als hobby, ben ik door anderen benaderd om schilderingen te maken. Dit is uitgegroeid tot het maken van muurschilderingen, maar ook muur schilderijen, portretten in houtskool en andere creatieve uitingen.Voor een muur schilderij laten maken, ben je hier aan het juiste adres! una muurschilderij laten maken toma alrededor 1 día, tot maximaal 1 week. Dit is afhankelijk van de afmeting en de details. Ik werk nooit overhaast: Kwaliteit gaat absoluut voor kwatiteit!

  • Ik kom persoonlijk langs om het schilderij op de muur te bespreken en op maat te maken voor uw inrichting. Tijdens dat je een muur schilderij gaat laten maken door Swid’art, Se discuten todas las posibilidades.
  • Ik werk vanuit pure passie en betrek mijn klanten persoonlijk zoveel mogelijk met het gehele proces; elke stap krijgen ze te zien tot het eindresultaat toe.
  • Ik kom het werk persoonlijk leveren; Dus geen gedoe met kwijtgeraakte pakketjes.
  • Mis precios son siempre un precio competitivo; Todo siempre incluye el costo de los materiales.
  • Interesante para los empresarios; Mis precios son también el IVA deducible.
  • Ik heb veel ervaring in het creëren van kunst en decoratie, middels schilder- y técnicas de boceto. Of je nu een muur schilderij wilt laten maken voor een kinderkamer, sala para adolescentes, sala de estar, o espacio de trabajo; bij Swid’art ben je aan het juiste adres!

Ook interesse in een muurschilderij laten maken?

Een muur schilderij laten maken is al mogelijk vanaf 90,=. Binnen een week is deze gemaakt, gecoat tegen verwering en kom ik hem persoonlijk langs brengen; Een schilderij op de muur is ideaal voor als je muur niet voldoet om er een muurschildering op te laten maken. benieuwd naar wat Swid’art je te bieden heeft? Neem dan via onderstaand formulier contact op! Además, se puede llegar directamente conmigo por teléfono: 06 - 30580814.

nombre (verplicht)

e-mail (verplicht)

número de teléfono (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

mensaje (verplicht)

Cuando se utiliza esta forma, Está de acuerdo con el almacenamiento y tratamiento de sus datos por este sitio web.