Lees hier de laatste ontwikkelingen

We kennen het in de rustige zomermaanden. Zwoele temparaturen, een constante ‘mood’ dat je het liefste aan het strand ligt. Het is weer even geleden dat ik wat op de Swid’art wat gepost heb. Maar de stilte is er niet minder om; Er zijn al diverse leuke projecten gemaakt intussen, die op Facebook al reeds gezien en gedeeld zijn, maar de mooiste die wil ik toch met jullie even delen.

Ook zijn er stappen gezet richting marketing voor meer bezoekers en meer potentiële klanten. Er zijn diverse updates uitgevoerd aan de website en op dit moment ben ik nog voor een andere website bezig om die van de grond te krijgen, maar daarover komt binnenkort meer. Er zijn muurschilderingen gezet, schilderijen gemaakt en mooi tekenwerk opgeleverd. It may be a while since something new is put on the site,,nl,but still I have not been,,nl,Swid'art goes merrily searching for exhibition places,,nl,So if someone has to know something,,nl,Send a message or call me,,nl, maar stil heb ik niet gezeten.

Ook gaat Swid’art vrolijk door met het zoeken naar expositieplaatsen, dus mocht iemand nog iets weten; Stuur een bericht of bel mij.

Yours sincerely,

Yvo Swider

Deze pagina delen op: