Lees hier de laatste ontwikkelingen

We kennen het in de rustige zomermaanden. Zwoele temparaturen, een constante ‘mood’ dat je het liefste aan het strand ligt. Het is weer even geleden dat ik wat op de Swid’art wat gepost heb. Maar de stilte is er niet minder om; Er zijn al diverse leuke projecten gemaakt intussen, die op Facebook al reeds gezien en gedeeld zijn, maar de mooiste die wil ik toch met jullie even delen.

Ook zijn er stappen gezet richting marketing voor meer bezoekers en meer potentiële klanten. Er zijn diverse updates uitgevoerd aan de website en op dit moment ben ik nog voor een andere website bezig om die van de grond te krijgen, maar daarover komt binnenkort meer. Er zijn muurschilderingen gezet, schilderijen gemaakt en mooi tekenwerk opgeleverd. Es kann eine Weile dauern, da etwas Neues auf der Website gestellt wird,,nl,aber immer noch habe ich nicht gewesen,,nl,Swid'art geht für Ausstellungsort fröhlich Suche,,nl,Also, wenn jemand etwas wissen muss,,nl,Senden Sie eine Nachricht oder rufen Sie mich an,,nl, maar stil heb ik niet gezeten.

Ook gaat Swid’art vrolijk door met het zoeken naar expositieplaatsen, dus mocht iemand nog iets weten; Stuur een bericht of bel mij.

Mit freundlichen Grüßen,

Yvo Swider

Deze pagina delen op: