Office mural carried out at Digidentity

Het bedrijf Digidentity in Den Haag is een bedrijf wat zich specialiseert in identiteitsgegevens, dit doen ze op wereldwijde schaal. Daarnaast zijn ze de makers achter DigiD. Swid’art was dan ook trots om hier te mogen werken aan een kantoor muurschildering! Waar begin je aan zo’n grote klus? Een IT-bedrijf houdt van een technische uitstraling. Dit moest terug komen in de muurschildering. Een levendige kantoor muurschildering laten maken verveelt immers nooit. Het doet de ruimte opleven en zorgt voor een afwisselende uitstraling op elke werkruimte. Een muurschildering in een werkruimte is dan ook erg aan te raden om je personeel zich thuis te laten voelen. Tot slot van rekening wordt de meeste tijd op het werk doorgebracht met collega’s en een goed gevoel, is goed voor de productiviteit. De muurschildering bevat een interessant kleurenspel en haalt het interieur terug in de muur. Hierdoor ontstaat een grootse uitstraling die de ruimte volledig in balans brengt. Zo levendig als de kantoor muurschildering kan zijn, straalt het op die manier toch rust uit. Op die manier draagt het bij aan een goede werksfeer.

Een kantoor muurschildering laten maken door Swid’art

An office mural is possible from 150 to Swid'art =. This can be a simple mural in an office, hospitality or a mural for a workspace are. Depending on the size, distance and surface. Een muurschildering laat je werkruimte spreken; het voedt de inspiratie om op nieuwe ideeën te komen. Gezien de technische achtergrond, is er gekozen voor printplaat achtige lijntjes en illustraties van pacman. Vaak zie je dit soort beeltenissen bij game liefhebbers en programmeurs terug. Het accent moest liggen op een open en vooral informele werksfeer en deze natuurlijk versterken! Een eenvoudige, maar toch grootse kantoor muurschildering van formaat moest het gaan worden. Het resultaat van het prachtige werk mag gezien worden:

Office mural Digidentity entrance
Office mural Digidentity entrance
Kantoor muurschildering Digidentity aanblik
Kantoor muurschildering Digidentity aanblik
Kantoor muurschildering digidentity hoek
Kantoor muurschildering digidentity hoek
Kantoor muurschildering Digidentity in Den Haag
Kantoor muurschildering Digidentity in Den Haag

Een sfeerbeeld van de volledige muurschildering op het kantoor van Digidentity in Den Haag, uitgevoerd door Swid’art.

Wil je ook je kantoor of werkruimte sieren met een muurschildering?

Click on murals in the menu above for more information. Swid'art fact has several styles
how this can be done. Een muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling in het kantoor, of op de werkvloer. Obviously there are many more possible! Knowing more?
Contact us via the form below, of bel naar 06 305 808 14

Name (verplicht)

E-mail address (verplicht)

Phone number (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Message (verplicht)

When using this form, you agree to the storage and processing of your data by this website.

Deze pagina delen op: