Graffiti kinderfeest in brabant

U heeft ideeën voor een leuk kinderfeest, waarbij originaliteit centraal staat? Geen probleem! U kunt bij Swid’art ook terecht voor een Graffiti kinderfeest. Het is geschikt voor jong en oud en het canvas bepaald u zelf. Dat kan een simpele katoenen tas, een doek of zelfs een gemeentelijke wand zijn. Ook kan ik vooraf bij u langskomen, om samen te kijken naar de mogelijkheden. Zo kunt u gegarandeerd een grafitti workshop krijgen die aansluit op de doelgroep van uw evenement of verjaardag. U zult gegarandeerd een indrukwekkende herinnering achterlaten. Een grafitti workshop door Swid’art, staat garant voor een workshop op maat. Interesse? Neem via onderstaand formulier contact op, ik help u graag!

Graffiti kinderfeest in brabant, hoe gaat dat in zijn werk?

Schilderen is mijn hobby. Naar aanleiding van schilderen van tekeningen als hobby ben ik door anderen benaderd om schilderingen te maken. Dit is uitgegroeid tot het maken van muurschilderingen, maar ook abstracte schilderijen, geboorteborden en ook kunt u door mij muurschilderingen laten maken voor buiten. Daarnaast geef ik sinds kort ook workshops. Een graffiti workshop voor een graffiti kinderfeest is afhankelijk van het aantal deelnemers en materiaal. Mijn werkwijze kenmerkt zich door:

 • Ik kom persoonlijk langs om het concept te bespreken en op maat passend te maken voor uw verjaardag of evenement.
 • Ik zorg voor voldoende verf.
 • Ik werk vanuit pure passie en straal dit ook uit; je kunt me alles vragen omtrent techniek.
 • Schilderen we buiten hoeft er niet perse bescherming gedragen te worden, behalve een overal, is het binnen dan draagt iedereen wel bescherming.
 • Mijn prijzen zijn altijd voordelig geprijsd; Alles is altijd inclusief de materiaalkosten.
 • Interessant voor ondernemers; mijn prijzen zijn tevens van de btw aftrekbaar.
 • Ik heb veel ervaring in het creëren van kunst en decoratie, middels schilder- en schetstechnieken. Of u nu een grafitti workshop is voor een kinderfeest, tienerfeest, of bedrijfsevenement; bij Swid’art bent u aan het juiste adres!

Ik geef de voorkeur aan kleinere groepen, zodat de aandacht beter verdeeld kan worden. Mocht de groep iets groter zijn, dan is dit ook geen probleem.

graffiti kinderfeest
graffiti kinderfeest
graffiti kinderfeest blij kind
graffiti kinderfeest – blij met het werk
spuitsjablonen graffiti kinderfeest
spuitsjablonen graffiti kinderfeest
tijgersjabloon graffiti kinderfeest
tijgersjabloon graffiti kinderfeest
dinosaurus sjabloon graffiti kinderfeest
dinosaurus sjabloon graffiti kinderfeest

MOGELIJKHEDEN GRAFITTI KINDERFEEST BRABANT

Ik geeft grafitti workshops aan kinderen, pubers en volwassenen. Dat gaat gepaard met goed overleg wat u precies wenst. Qua canvassen is alles mogelijk. Van katoenen tassen, tot doeken of een gemeentelijke muur. Wanneer u zelf een geschikt idee heeft, kan ik een vrijblijvende prijsopgave voor u maken. Zo komt u achteraf in elk geval niet voor verrassingen te staan. Voor een kinderfeest met spuitsjablonen is een grafitti evenement, grafitti workshop, of grafitti kinderfeest is al mogelijk vanaf € 60,-* per uur inclusief btw. De genoemde prijs is onder voorbehoud en is afhankelijk van het aantal personen, de hoeveelheid verf en de grootte van het canvas.

Wat zijn de kosten voor een buurtfeest, grafitti evenement, grafitti workshop of grafitti kinderfeest?

Een grafitti workshop is al mogelijk vanaf €150! (Excl. reiskosten en eventuele parkeerkosten).
Belangrijke vragen die kostenbepalend kunnen zijn, zijn o.a.

 • Het aantal personen?
 • De canvasgrootte; een simpele draagtas of een muurschildering?
 • Bevind de muur zich binnen, of buitenshuis?
 • Wat is de reistijd (0,19ct per km)

INTERESSE IN EEN GRAFFITI KINDERFEEST?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een graffiti workshop, of graffiti kinderfeest?
Neem dan via onderstaand contactformulier contact op. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 30580814.

Deze pagina delen op: