Babykamer muurschildering laten maken

Onlangs heeft een gezin in Tilburg een babykamer muurschildering laten maken. Geheel in stijl en op maat gemaakt. Ook interesse in een muurschildering voor op de babykamer in omgeving Tilburg of daarbuiten? Dit is al mogelijk vanaf 150,=!

Het resultaat van een muurschildering op een babykamer in Tilburg.

Het werd een ruimtelijk, en toch speels geheel met blauwe tinten en wat leuke figuurtjes. Het moest de hoek uitstraling geven, maar toch niet te druk. Om dit voor elkaar te krijgen was Swid’art ingehuurd voor een schildering aan de op de muur in de babykamer. Er is vooral gewerkt met kleuren van Amsterdam acrylics en stiften van Molotow. Er is geen schilderstape gebruikt; alle vormen komen uit losse hand. Voor de uitstraling is aan Swid’art de vrije hand gegeven, maar er moest wel een herkenbaar beeld van Super Mario en Casper in aanwezig zijn. Opvallend, speels en origineel. De kleuren doen de hoek opleven en muurschildering geeft de babykamer karakter. Het resultaat mag er zijn. Een babykamer muurschildering in Tilburg, waarvan er zeker nog meer gaan komen!

babykamer muurschildering tilburg
Babykamer muurschildering Tilburg

Een muurschildering op de babykamer laten maken, wat en hoe?

Schilderen is mijn hobby. Naar aanleiding van schilderen van tekeningen als hobby ben ik door anderen benaderd om schilderingen te maken. Dit is uitgegroeid tot het maken van muurschilderingen, maar ook abstracte schilderijen, geboorteborden en andere creatieve uitingen. Ook is het mogelijk om een muurschilderingen laten maken voor buiten. Een muurschildering laten maken duurt ongeveer 1 dag. Dit is afhankelijk van de afmeting, details en de ondergrond van de muurschildering. Tijdens dat je een muurschildering laat maken door Swid’art wordt er gelet op:

 • Ik kom persoonlijk langs om de muurschildering te bespreken en op maat te maken voor uw inrichting. Ook neem ik een beamer mee om een duidelijk beeld te geven. Tijdens dat je een babykamer muurschildering gaat laten maken door Swid’art worden alle mogelijkheden en thema’s besproken.
 • Ik ben redelijk snel klaar, vaak binnen een dag al.
 • Ik werk vanuit pure passie en betrek mijn klanten persoonlijk zoveel mogelijk met het gehele proces; elke stap krijgen ze te zien tot het eindresultaat toe.
 • Ik laat geen rommel achter en werk clean; Dus geen gedoe met rommel achteraf, aangezien ik dat zelf opruim en eventueel afvoer.
 • De verf is geurloos, zodat er na het zetten van de muurschildering diezelfde avond nog op de kamer geslapen kan worden.
 • Mijn prijzen zijn altijd voordelig geprijsd; Alles is altijd inclusief de materiaalkosten.
 • Interessant voor ondernemers; mijn prijzen zijn tevens van de btw aftrekbaar.
 • Ik heb veel ervaring in het creëren van kunst en decoratie, middels schilder- en schetstechnieken. Of je nu een kinderkamer, tienerkamer, woonkamer, of werkruimte muurschildering wilt laten maken; bij Swid’art ben je aan het juiste adres!

Het is mijn streven om maximale klant tevredenheid te bereiken.
Zo zijn er door Swid’art al reeds mooie muurschilderingen opgeleverd in de omgevingen van:

 • Oosterhout
 • Etten-leur
 • Tilburg
 • Sliedrecht
 • Rotterdam

En ook hier zijn veel goede recensies over terug te vinden.

Ook een babykamer muurschildering laten maken?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling op de babykamer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoon nummer (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bericht (verplicht)

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Deze pagina delen op: