peinture murale Nursery Kaatsheuvel

Une famille à Kaatsheuvel hier par Swid'art faire une peinture murale de la chambre de bébé. Il devait être une peinture murale Disney, mais hors du temps et pas trop occupé. Nous avons choisi une palette de couleurs avec pas trop de couleurs vives, mais calme subiel gris et bleu et jaune. Her en der is ook gebruik gemaakt van zilver en blauw-parelmoer verf. Alles bij elkaar werd er een zeer stijlvolle babykamer muurschildering in Kaatsheuvel opgeleverd; Wederom een tevreden klant én mooi presenteerplaatje; daar doet Swid’art het voor! Een babykamer slaapkamer muurschildering laten maken verveelt zeker niet snel! Het doet de ruimte opleven voor je kindje en prikkelt de verbeelding. Een muurschildering in de babykamer laten maken is dan ook erg aan te raden. Het is lekker tijdloos en blijft nog zeker jaren mooi om van te genieten! De muurschildering bevat een speelse, maar rustige compositie en bij de letters is er gebruik gemaakt van de typische Disney stijl. Hierdoor ontstaat een stijlvolle fantasiesfeer in de slaapkamer. Zo levendig als een babykamer muurschildering kan zijn, straalt het toch rust uit.

peinture murale Nursery Kaatsheuvel
peinture murale Nursery Kaatsheuvel

Een babykamer muurschildering laten maken door Swid’art

Een babykamer muurschildering Kaatsheuvel is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. En fonction de la taille, reisafstand en ondergrond. Een muurschildering laat de babykamer van je kindje écht spreken; het krijgt hierdoor een ruime uitstraling, zonder dat het te druk wordt. Swid’art is hét adres om een muurschildering te laten maken! Het resultaat van het tijdloze Disney kunstwerk mag gezien worden:

Disney muurschildering Kaatsheuvel
Disney muurschildering Kaatsheuvel

Zoek je ook een ‘babykamer muurschildering kaatsheuvel’?


Swid’art levert niet alleen muurschilderingen in Kaatsheuvel, maar ook ver daarbuiten. Cliquez sur des peintures murales dans le menu ci-dessus pour plus d'informations. Swid'art fait a plusieurs styles
comment cela peut se faire. Een muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling in de slaapkamer of de woonkamer. De toute évidence, il y a beaucoup plus possible! En savoir plus?
Contactez-nous via le formulaire ci-dessous, of bel naar 06 305 808 14

nom (verplicht)

email (verplicht)

numéro de téléphone (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

message (verplicht)

Lorsque vous utilisez ce formulaire, vous acceptez les conditions de stockage et de traitement de vos données par ce site.

Deze pagina delen op: